@churalliya

Thursday, July 15, 2010

Mekchu dah banyak berubah..


Korang.... percaya tak 2nd day kursus hari tu mekchu present kajian kes tau... hahahaha.. dah x de org yg lagi layak ke mekchu?? jarang hokeh mekchu setuju nak present.. ntah cemana hari tu bleh terbukak hati nak jd presenter.. niat nak bantu kawan-kawan..

sempat lagi tu ugut groupmate..
"kalo saya present, awak kena tolong amek kan gmbr.. boleh?"

hahahaha.. nak masuk belog punya pasal.. terus feeling datin seri tgh bagi talk pasal topik keharmonian rumah tangga.. hahahahaha.... group lain present tak de pun flash menyala kiri kanan.. bila mekchu present je, terus rasa glamer.. kalah kes luna maya ngan ariel peterporn
..

tgk.. tgk.. mekchu present.. mcm katun.. ckp laju gile.. bdk2 group mekchu ni mmg sporting habis..

opss lupa.. mekchu skang ni tgh berkursus kat Intan, Mont Kiara (glamer skit pakai nama tu).. kursus pengurusan aset la wokk.. dah 2 thn mekchu wat perolehan, pengurusan, penilaian ngan pelupusan aset, tapi tak pernah g training pun.. main bedal je ikut pekeliling..

suasana discussion.. ada 3 kajian kes kena siapkan.. ingat main2 ke??

tau tau je la jln nak blk sban kan kena lalu betul2 tepi midV tu.. kalo dah hari2 lalu kat situ tu bleh tahan ke nafsu dari tak singgah.. S A L E sana..
S A L E sini.. rugi woo.. so, setelah mendapat kelulusan bro.john, maka mekchu pun singgah dgn niat nak cuci mata semata..

pompuan ni kalo nak pegi, dia akan pegi jugak.. sorang2 pun jadik.. tapi kat parking lot tu mmg seram.. jln pndang belakang je..

layan kepala sorang2.. hahahaha.. dan terbeli lagik selai baju elle.. kesinambungan minggu lepas.. dpt selai pun jadik la.. kenangan gi kursus aset namanya..


stok buat baju raya.... janji tak pakai selagi tak raya..

4 hari utk kursus ni mmg x cukup.. mcm2 benda nak kena cover.. byk lagi nak tya tapi tak sempat.. kalo ada kursus advanced yg buat kat pulau-pulau, mekchu nak apply..

6 comments:

NeenaAnuar said...

bestttt nyer shoppinggggggggggggggggg.... :D

mekchu said...

sambil menyelam minum air gitu...

AKO @ retna said...

wah mekcu ni mmg kaki soping ek :p

mekchu said...

mmg kaki sgt.. terapiiiii..

shaza said...

alaa.. nak pegi mid calley jugak.. tapi bile yer??

mekchu said...

shaza, g midV nnti singgah sban tau.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...