@churalliya

Sunday, August 1, 2010

Chicky Birthday Party Menu - Drypers Contest


mesti ramai yg nak tau details pasal menu & apa yg disediakan oleh pihak KFC & Drypers kalo menang contest Drypers Wee Wee Dry tu..

sbb mekchu separuh gile jugak meng gugel psl benda2 ni semua.. sbb kalo dorang tak disediakan, mestilah kita nak kena prepare awa2l kan.. mcm tak percaya dtg bwk perut je.. buat nya kat sana nnti bari tau itu tak de.. ini tak de.. tak ke haru nnti...

jadi mekchu nak share ngan korang semua segala menu & preparation sepanjang party tu.. tgh baik hati ni.. layan kan aje..

sekali lagi nk bitau, pakej yg disediakan utk 10 kids & 20 adults.. pandai2 la korang nak budget tetamu sesuai dgn menu yg disediakan..

Before Party
1. seminggu sblm party, pihak Drypers akan hantar 30 cool invitation cards..
2. pihak drypers akan confirm kan tarikh, masa (10am atau 3pm) dan tempat.. tempat tak bleh pilih ye.. dorang yg tentukan KFC yg berdekatan..

The Decorations & Preparations
1. attractive parky package.. decorations mcm belon2, banner drypers, susun atur kerusi meja, music semua akan disediakan.. tp kalo dtg awal, bleh je request nak gantung banner kat tmpt yg lebih sesuai.. mcm hari tu, mekchu sendiri yg gantungkan banner tu.. mmg over!!


2. goodies bag for guests.. mula2 dia packingkan dlm 15 beg.. tp mekchu mintak dia tmbah lagi.. sekali lagi ai over!! dlm beg tu ada pampers, fridge magnet, etc


Menu
1. 10 Chicky Meal
2. 1 Barrel Original (21 pieces)
3. 1 Barrel Spicy (21 pieces)
4. 4 (L) Whipped Potato
5. 4 (L) Tangy Coleslaw
6. 5 (L) Fun Fries
7. 3 (L) Kentucky Nuggets
8. 10 (R) Carbonated Drinks


During The Party
1. Birthday Cake worth RM40.. hari tu dpt cheese cake yg nyummy

2. Special birthday gift for birthday child

3. Childrens event coordinator to organize 3 exciting games and activities with prizes.. games hari tu musical chair, tiup belon & pass getah guna straw.. nmpk je biasa2.. tp konpem happening

4. Chicky appearance (subject to availability).. ini mmg kena confirm awal..

Etc
1. party selama 2 jam shj
2. akan ada sorang wakil drypers yg akan tunggu smpai habis party

ok tak? harap info nih membantu.. x de la jadi mcm mekchu hari tu yg tak tentu arah.. nak pakai lens pun tak kesampaian tau.. kalo tau mmg dtg bawak perut mesti lens hari tu berjaya lekat dlm mata mekchu..

10 comments:

JIVEBUMZ said...

bestnye la hai benda freeeee freee tuuuu

illafira said...

wah bestnye.. bertuah najmi

shaza said...

sangat meriah.. najmi memang lucky.. credit to mama dia..

Ya ALya said...

CONGRAT UNTUK MEKCHU N NAJMI...

UNTUK PANDUAN YA GAK,SEBAB ADA JOIN CONTEST DRYPERS NI GAK...HEHEHEH

rozana said...

mekchu..
cukup ke 20 adults mkn ayam
bnyk tu..
kalo sorang amik 2 ketul
20 x 2 = 40 dh..
ayam die bg 42 jek tuh!!
ni x bole tapau punya kes ni

.::WaNiE::. said...

alamak lapar kfc

mekchu said...

jivebumz : free ngan beli sendiri lain sgt beza nya

illa : rezeki najmi

shaza : tq :)

ya : ha.. nnti refer kat sini je kalo menang.. amin..

acik yana : cukup sgt.. byk lagi lebih..

wanie : baik g makan sblm bulan puasa

sue said...

kek pun free ye... bagus la drypers nih... boleh gak mekchu pau tambah gift pack... kira diaorng nih tak berkira sangat... huh... ada gak hantar pic diana untuk contest nih...

tiefazatie said...

wah..bestnye najmi...

mekchu said...

sue : dtg bawak perut je.. nk mntak tmbah goodie beg pun dia layan kan.. diana pemenang oct.. amin

tie : budak2 mmg seronok jmpa chicky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...