@churalliya

Friday, August 6, 2010

Celebrate bebeday mekchu ke tu?


Kebetulan opismate pilih tarikh 6 ogos untuk jamuan ringan sempena nak sambut bulan puasa tak lama lagi.. ada bacaan yassin sekali supaya hidup lebih diberkati.. tetiap thn pun opis kitowang buat..

dgr je ada makan-makan terus tak jadik cuti.. kalo tak, tetiap thn mekchu cuti sbg beri penghormatan kpd diri sendiri..sejak sekolah lagi.. wah, over tau...

lagi pun bila tya bro.john apa plan 6 ogos.. dia ckp tatau.. bila tya lagi dia ckp tatau..cuba la ckp jom gi beli prezen kat pavillion ke.. jom kita jln2 kat tmn botani ke..jom kita picnic kat bukit merah ke.. konpem berdesup apply cuti.. ini semua tatau.. tetiba dpt tau yg bro.john cuti hari ni.. sape nye bday ni kan.. hahahaha....

tolong-tolong mana yg perlu..
eh, bukan bday woman duduk je ke?? apa ko ingat ini majlis ko ke...


bacaan yassin sekali.. semoga kami akan lebih di berkati..


boss smpaikan bday card yg sgt comel..
tu tu.. dah masuk 3 series, dagu pun dah 3 lapis okeh... ohhh nehi nehi nehi!!!!!


port luck... macam2 makanan ada.. 3 round pun lom tentu dpt rasa semua lagi.. byk sgt makanan...


mekchu bawak rendang... tp mak yang masak.. tq mak kerana melayan permintaan anak mu..


dan feberet mekchu pada hari tu... jelly puding castard.. suuuuka sgt.. smpai habis sebaris mekchu makan...


tetiba mekchu terfikir.... alangkah indah kalo dpt tiup birthday cake secret recipe saat2 mcm nih... errrmmm...

apa perasaan dah masuk 31??

erm, perasaan of kos ke arah mak-mak.. nak besarkan anak, nak tambahkan anak, nak kumpul duit byk2, nak jadi kaya, nak hidup bahagia... amin...

prezen special?? ada laaaaaa... hihihi


ni gmbr pada hari kelahiran ku yang ke-31..
hepi beday ye mekchu... may ur dreams come true bebbeh...

17 comments:

~~@lyci@~~ said...

besh betul makan2kan.. kat opis ni pun ada jgk wat pot luck..

SiTi said...

eppy besday....tetiba nampak lak pic apis yg tngah menghadap makanan..nnti kim salam kat dia ye

NeenaAnuar said...

jgn lupa kongsi hadiah special tu kat sini nanti yek! :p

psssstttttttt..... amik lah gambo ngan kek! pastu joint GA tu! hehehee.. :D

mekchu said...

alycia : makan itu nikmat...

siti : apis tu? insyaAllah

neena : ok, mlm nnti tiup kek.. kalo senonoh paras rupa, mekchu join.. hahaha

RieNa said...

slmt hari lahir mekchu!
semoga bahagia dunia akhirat..amin!

soclose2213 said...

tahniah laling, usia bertambah lagi satu..

jgn lupa share entry hadiah/kek ye..nak tau nak tau..=.=

mekchu said...

riena : tq sgt

sc : kalo ada hadiah.. kalo ada kek ok...

Ya ALya said...

cun nyer la mekchu ni...sedap mata memandang...happy birthday...semoga tercapai segala impian....

tiefazatie said...

cantiknye sis..=)...hepi besday sis..may allah bless u always..moga bahagia selalu ye sis..=)

shaza said...

gambar yang last sekali tu sangat cantik ok.. memang betul la fakta wanita cantik pada usia 31 tahun.. tak sabar nak tunggu giliran kita pulak minggu depan..

Miss Fadhilah said...

eppy besday...x nampak mcm 31 pon..hihihi...
sy link n follow yea
salam pkenalan=D

rozana said...

cepatnya masa berlalu..
rasa mcm baru smlm jek
umr 19 thn...terjerit2 dlm
bilik tv nengok w/cup 98 sama2..:P
skang dh 31 dh kakak suraya ya!

mekchu said...

ya : hahaha.. 1st time dgr mcm tu.. tq

tie : tq dear

shaza : kena bg tau laki masing2 psl statement tu.. haha.. x jauh beza la bday kita kan..

fadhilah : tua hya pada umur.. eceh..

acik yana : tu la kan.. rindukan saat2 remaja kita.. tq deq yana.. :)

eiNa said...

beday to yooo antiee..(nih versi Aira)..

happy besday ke 31 mek chu, tapi tak pe.. tak nampak cam 31 pun..nampak cam 26 jekk..ekeke..

soo,cecepat tambah adik yer.. kite tlg doakan nih.. =)

mekchu said...

tq mama aira... 26 ke??? auuu.. malu ai.. hehehe

Ila Ramli said...

hepi nyer. Sbnrnya seseorg tuh akan nmpak awet muda kalo selalu tersenyum riang (pinjam ayat org nih, hehe). Happy n clean inside out mmg menjernihkan wajah (cheewah ayat). Uhum.uhum...mana adiah besday nya?? hehe

lynza said...

wah beznya.. smuanya ada.. kat opis liza pun buat tapi cannot attend lor.. sob..sob.. bak mai sikit rendang tu mekchu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...