@churalliya

Saturday, August 7, 2010

Buah Intan


hahahaha... belum apa-apa lagik dah tergelak... hahahaha...

ini mmg kelakar.. kalo korang tak gelak siap laaaa...

pagi tu mekchu dpt tau Intan (beng bas sekolah mekchu) ni baru dpt anak buah.. akak dia baru lepas banak... so, sbg seorang rakan yg prihatin dan sangat mengambil berat, mekchu terus capai fon nak SMS wish congrate kat dia..

smbil menaip, smbil borak ngan mizi.. smbil menaip smbil borak lagi... borak topik yg agak serius katanya.. taip laju2 terus send...

teet teet.. teet teet (dpt reply dari Intan)
..

sekali baca kat tipon Cokia tu "Buah polak ni" = Buah apa pulak ni



aik apa ni??
apa yg Intan reply nih??
buah??
buah apa????

konpiussssss... sgt konpius.. dlm pada masa yg sama rasa x sabar sgt nak tgk apa yg mekchu hantar kat dia tadi..

cepat2 check blk msg.. dlm hati masih tak paham kenapa dia reply mcm tu.. sekali ngkoooooo......


"Tahniah buah"... padan laaa.. hahahaha..
mekchu sbnarnya nak msg

"Tahniah dapat anak buah baru.."

5 patah perkataan tu.. cemana lak bleh jadi 2 patah je tuh.. hahahaha

mmg tak sangka mekchu bleh careless smpai ke tahap tu......... smpai skang point buah tu akan digunakan kalo msg ngan dia.. sikit-sikit buah.. sikit-sikit buah... hahahaha... macam-macam buah la ngko ni mekchu..

10 comments:

ch@ said...

haha... kita pun selalu macam tu...
tersyasyul... main terus send je.

JIVEBUMZ said...

hahahaha kelakar.. kadang2 kit epon sama jugak terus sent tak cek2 dah

mekchu said...

cha : lagi satu kalo salah hntar kat org.. tu lagik malu

jibam : hehehe.. kena more carefull kan

.::WaNiE::. said...

hahaha kdg2 kene jugak

mekchu said...

bila dah kena mesti terkenang-kenang.. hehe

illafira said...

selalu gak jadi camtu.. bila menaip sms smbil wat keja lain.. hehehe..

HAppy Belated Birthday.. Semoga Panjang Umur & Murah Rezeki..

shaza said...

hahaha.. tu la jadinye bile tangan dengan mulut sama bergerak.. orang pompuan memang camtu kan.. nasib baik mekchu antar msg tu kat pompuan.. kalau lelaki??

mekchu said...

illa : mulut bejalan.. tangan bejalan.. kah kah kah

shaza : kalau antar kat lelaki, terus g maxis terminate nombor.. haha

lynza said...

liza pun ada kawan yang slalu tinggal perkataan kat depan n blakang dia.. terus gelak sampai nangis2.. wakakakaka...

CuTeMiUt78 said...

aaddeeehhhh.. berdekah2 duk gelak guling2 ni baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...