@churalliya

Sunday, October 17, 2010

Gmbar terpaling sedih


Tgk je gmbr nih terus rasa cam nak nangessss..

Kalau najmi tgk mama dia cam ni, mesti dia cembeng... terasa mcm nak nyanyi lagu tolong kami.. bantu kami...

Bila mata dah kena tutup, apa yg jadi kat persekitaran pun kita tak nmpk..

Kecuali kalo kita pndai gunakan mata hati... cheewahhh..



skill ni baru di pelajari semalam.. sape nak tuntut ilmu, sila pm me.. tak mahal pon *wink

"Jgn percayakan preskripsi jika tidak membuat diagnostik"...

"Jgn pandang rendah pada kelemahan orang jika tidak pandai menggunakan kelebihan diri"..

opsss... sorri ter semangat lebih sejak balik dari Team Building nih.. sgt best sbb dah lama tak join aktiviti mcm nih.. plus motivator yang sgt berpengalaman dan penuh dgn mesej..

Nnti dah dpt copy semua gmbr mekchu start enjin kasik wat entry okeh..

9 comments:

Anonymous said...

xkan camni pon dah nk nanges..xsedey pon.pehal? agak2 ar...

~titie~

~~@lyci@~~ said...

kalo mekchu buat muka cembeng lg nmpak sedey.. eh, ni team building buat kat ilham ker.. kami pernah jgk buat kat sini dulu.. si rizal lah yg arrangekan..

mummysyafie said...

walaupun kena tutup mata..still mekchu nampak comel taw

Softtouch [Hanim] said...

tak pernah pg kursus team building nie..mesti bestkan..

rozana said...

ni zaman2 kt u jek pnh wat kn?

shaza said...

kita lagiii lama tak pi kurusus motivasi.. last mase sekolah menengah tapi la ni selalu kena motivasi dengan mr hubby.. biase la umur dah 31 tahun tp perangai cam budak2 lagi... hehe

CaDLyNN said...

nak! saya nak blaja jalan tutup mate~
bape yuran die mekchu? hehe

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

.::WaNiE::. said...

hahaha akak akak. tutup2 mata pn smpt posing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...