@churalliya

Thursday, November 25, 2010

Atok berfesbuk

Kalo ada yg terperasan 2-3 hari lepas kat wall fesbuk mekchu penuh dgn perkara-perkara pelik.. hahaha.. mmg pelik bak kata kawan kita sorang nih..

copy balik : apakah maksud ini semua? cam ada citer menarek saja..

hahaha... tekekek-kekek mekchu tergelak.. sepesen je pulak tu kawan2 baru mekchu kan.. sape yg tak risau..

mnggu ni smpai hujung bulan depan ada training fesbuk utk ketua2 kg di seluruh n9 nih.. jadi nya, salah satu 'tugas yg di arahkan dari masa ke semasa' itu adalah untuk mengajar atok2 ni guna fesbuk atas arahan pihak atasan..

pengalaman mengajar dorang ni amat lah manis... teramat manis utk dikenang.. hehehehe.. mcm2 perangai dan semuanya kelakar..

walaupun majoriti dorang ni dah berusia dan tak pernah guna komputer langsung, tapi semangat dorang nak tau pasal komputer dan internet ni sgt lah tnggi.. kalau ajar budak muda, belum tentu dorang menghargai kami tenaga pengajar ni macam atok2 tu hargai kami..


ada lagi..
dan ada banyak lagi tapi tak sempat nak carik satu per satu..


mggu depan ngajar ketua kampung sendiri.. Kg. Batu 8 dan Kg. Pelegong (Dun Labu) rasa xcited sgt nih.. sape2 org nogori tu, bleh la bg tau nama kg korang... nnti mekchu bleh adjust ngan kawan2 kasi attention lebih.. hahahaha..

10 comments:

Xana said...

tmn desa permai kundur, ghombau leh ke mekchu?

Muhammad Adam Rayyan said...

waaaa ko siap blogkan gambau aku ek? wahahaha~

~~@lyci@~~ said...

hahahha.. adoi, nk pecah perut den mekchu.. alycia pun pelik gak apsal lah dlm frenlist mekchu smua bersongkok bagai.. hahahha...

ok, kg gebok kek mantin & kg seri jmapoh kek pilah jgn lupo yo..

Iena said...

ahhahahaa... comel2 pakcik2 ni...

therosputih said...

atok2 dah pandai fb...siap korg wahai cucu2 sekalian!!!

CaDLyNN said...

wahahaha...gempakla n9 ajar ketua kg berfb~ hebat!
ayah saya pon bukak acc fb jugak..adoi..klaka komen2 die kt gambar2 anak2 die..keh3..

littlehumblelynn said...

mekchu

turun ground jugak ye keja mekchu nih>>menarik..lynn boring dok wat audit dalaman memanjang.........

Opie said...

perghhh...kewl gile... atuk opie pon ketua kampung gak, tp die tak kose nk ber FB nih..hehehhehe

Softtouch [Hanim] said...

ooo mek chu sama mcm vp lah yer...cute je atok2 tu main fb yer...xajar ke nenek2 plak...

NeenaAnuar said...

hehehehe.. cute jerk.. bagus la kan.. at least diaorg pun celik IT di zaman skg nie... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...