@churalliya

Tuesday, December 21, 2010

Bahu najmi senget

Nampak camera macam nmpk hantu.. keluar je camera nak amek gmbr, terus lari 18 langkah.. hahaa.. siap kira tu jgn main2..

Budak lelaki mmg tak suka amek gambar ke? tapi tak jugak kan... ada je anak2 korang yg lelaki pandai beraksi bila nmpk camera..

Mama-chu baru berangan nak gi casting pencarian model pipi menawan tau.. terpaksa cancel sbb dia mmg alergi pada camera...

Tiap kali soh posing, ini lah satu2 nya gaya yg dia akan buat..

dia akan sengetkan kepala dan naik kan bahu dia..

tak kisah lah senget kiri atau kanan.. janji bahu mesti naik sebelah..



dia akan pose dlm 2 saat je gitu.. bergantung kepada kecekapan tangan jugak.. lepas dia dah senyum tu, kalo tak dapat snap, sori lah dia nak senyum balik.. baik dia main lari2 atau main kereta polis dia..


kalau bernasib baik, dia akan bagi pakej 2 in 1.. dia akan sengetkan bahu sambil tayang gigi.. itu dah kira bagus sgt dah tu.. korang tak yah la bajet dia akan pose cekak pinggang sambil kenyitkan mata.. tak dapek doo..


sbb tu TIADA gmbr najmi yg betul2 senyum dan memberikan pose yg menawan.. lagi pun kitowang mmg keturunan tak suka bergambar kot.. sejak terjebak ngan blog ni baru lah menjinak2 kan diri utk bergambar.. tp najmi smpai skang masih tak jinak..

dan ini adalah gmbr terkini yang diklasifikasi kan terbaik dari ladang.. itu je yg terbaik? dah tuu... anak bujang aku tak suka bergambar.. nak wat cane kan...

mama-chu redha sayang.. mi-cah tetap yang paling istimewa dan terindah di hati mama-chu & papa-jit..

19 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahah cute oooo najmi posing senget2 gitu..leh untie tiru posing najmi cam nie...

Ya ALya said...

cuma mama cute ni posing cam najmi lak.....nak tgkkkkk....

marinahunny said...

comelnye...ni mesti ikut mama dia..hahaha

MAPPIAU said...

uiiii pipi tu tak tahan tuh eeeiii geramm2 hahahaha

Nini D.. said...

pipi tu..agak2..boleh cubit sikit x?

Dee said...

cutenya..mcm anak jopun..

CaDLyNN said...

takpelah mekchu..kire trademark si najmi cmtu..dah beso nnti gk cmne posing die pulak..haha

Softtouch [Hanim] said...

comelnya najmi posing angkat bahu sebelah...

betullah org lelaki ni mcm alergic ngan camera..anak sy tu pun kene paksa br boleh kita snap pic dia

~~@lyci@~~ said...

hahahah.. comel betullah mi-cah posing senget2 camtu.. anak aku lak tak bole nampak kamera... camno tu huhu..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

JIVEBUMZ said...

cute la najmi nie macam anak jepun!

kecik2 dah pandai posing yer..gerammm la mekchu nak cobit pipi najmi buleh? hihi

e.l.i.z.@ said...

hahahah haah la semua dia p sengetkan bahu sebelah..rugi rugi..p je la try casting..mana tau berkat bahu senget ni kan ekkeke

therosputih said...

senget2 pun totap menawan lah mi-cah nih...geram2...

illafira said...

alahai.. cute je dia pose cmtue

shaza said...

hehe.. cute.. makin terserlah muka pak die kan..

mizz sue said...

alohhhhhhhhhhh...cutenye...geram!

Ila Ramli said...

aahaha.. najmi pn klakar... hehe
cute je posing

mummysyafie said...

lentok dier ala2 manja macam mama..hihiih...comel najmi kat sini taw. dah besar esok macam muka pelakon aqasha pun ada..

rozana said...

xpe najmi..
acik yana pon bahu senget tau!!!
tp ttp meletop!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...