@churalliya

Monday, December 20, 2010

Display error laaa...

Well, sebagai duta kecil nuffnang di kalangan blogger setahun terung ni, mekchu sbnarnya telah membawa permasalahan kotak iklan nuffnang tak bleh view tu kepada pihak yg bertanggungjawab.. siapa lagik kalo bukan mr.nuffnang kita lah...

sikit lagi nak menitis peluh mengarang ayat.. hahaha.. cemana rupa bentuk ayat tu korang tak yah tau la ye.. yg penting maksud tu smpai.. bukan senang tau nak menyatakan masalah mewakili ramai pihak ni.. ckp kena manisss bercampur manja gitu..

rasa dah macam tok ketua mengadu psl jambatan runtuh pun ada.. hahahaha..


dan ini lah jawapan daripada mr.robb chew kepada permasalahan kita tu..
sejak dah hantar e-mel kat nuffnang tu, rasanya mekchu dah TAK jumpa kotak iklan yg tak bleh view tu lagik.. mmg technical team dia sedang bertungkus lumus la tu.. so korang, jgn risau lebih2 dari mekchu lah ye..

ada sebarang masalah? ya puan yang pakai tudung owning oren di belakang sana.. ada sebarang masalah? kalau ada, boleh maklumkan kepada saya & insyaAllah saya akan panjangkan kepada pihak berwajib..

sekian, segmen aduan rakyat versi mekchu *wink


9 comments:

MAPPIAU said...

hahahaha..tahniah mekchu kerana berjaya menyelesaikan masalah tersebut.psssstt...boleh masuk bertandng untuk jawatan ketua blogger sekampung nih hahahahaha

Nini D.. said...

pergh....mekchu mmg boleh jadi wakil rakyat!!..saya undi mekchu!!

Dee said...

sy ada masalah mekchu..2 tahun blogging..x pernah ada keywords dlm account nuffnang sy..pelik gak..walhal tampal coding sama je mcm org lain..setting blog pun..appear in google..tp sy x pernah tya nuffnang psl ni sbb income masyuk je..x kaco pun..hihihi..boleh ke tyakan nuffnang utk sy..hehehe..sbb jeles tgk org lain keywords ke main pelik2 lagi..hahaha..

UmiDAnisH said...

ha ah la,kita pun penah kena gak banyak kali..huhuh

~~@lyci@~~ said...

hidup mekchuu... haha

CaDLyNN said...

boleh jadi wakil rakyatla mekchu ni~ bravo~

cik dah ganu kiter said...

yela dah ok dah kotak nuff tu..time kasih ye tok ketua sbb bertyakan soklan tu kat mr nuff..selesai mslh kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cayalah..suara rakyat...eh silap suara blogger...time kasih..time kasih...

eda said...

mekchu...org nyer kotak nuff tu takde pape pon...camne nkbuat nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...