@churalliya

Friday, January 7, 2011

Ok ke kalau guna gambar ni?

Kami tak de gambar yang senonoh.. sbb tu malaassss je nak masuk mana2 contest.. tapi tiba-tiba teringat kat gmbr candid ni masa umur najmi 5 bulan.. baru lepas cukur botak..

Kalau guna gambar ni masuk Contest Friso Growing Up Together Malaysia, boleh menang tak? hahaha.. baget nak menang saje kan...

Ok soalan ikhlas... kalo mekchu masuk contest tu, korang boleh tolong vote tak? Hadiah kita talk later later laa... hahaha... ramai kan yang dah cuba nasib..

Kalau tak de orang nak vote, malas laaaa nak join... ada ke yang nak melayan kalo merajuk kat sini?

Eh, kalau korang nak test market, klik kat sini untuk join..

UPDATE :
Gambar tu tak boleh masuk laa... sebab syarat nak umur anak yang ada dalam gambar berumur 2-6 tahun.. bukan umur anak sekarang ye.. so, kena la tukar gambar.. ntah apa la gambar nak ditepek ni erkkk??

15 comments:

zura@iwan said...

sweet la gmbr ni..nmpk kasih syg sorg ibu gitue...

Daddy Ziyyad said...

cuba try test lah...mana tau menang...ok apa gambar tu..

saya nak suruh mommy Ziyyad masuk contest ni juga..

~~@lyci@~~ said...

ok ape picca tu.. try lah.. pasal nk vote2 no hal.. kt kan saling tolong menolong.. bntu membantu hehe..

shaza said...

gambar tu sangat canteekkk.. terserlah keibuan mekchu..

Nini D.. said...

i kompem vote u!!

mama_onie said...

Chumel... rasa sebak pun ada (over!)
Masa ni Sue mcm berisi sikit, nampak lebih cantik dan berseri2... (moral of the comment: tambahkan berat badan ye..)

Peri PiA said...

APPROVED hehehe

therosputih said...

comel la gambar nih, mekchu nampak sungguh cun, kalu masuk, kompem i vote...

MAPPIAU said...

mane mane mane butang nak vote nyer meh sini eden nak klik haaaaa hihihi

masukla test terai, saye macam nak juge cube tapiiiiiii, entahlah :P

~aSHa~ said...

try la.kawan2 boleh membantu...

Iyiana said...

konfem menang..
ahaha.. memberangsang x ayat yana?

nuyin2u said...

k, k, nanti kita vote

Capo Grande said...

ok gmbr tu...masuk je...kalau aku rajin aku vote...eh, aku nak skaki boley ke??

mummysyafie said...

sweet je pic tu chu..nanti kalau dah join bagitaw k. saya gi vote

QasehnyaRania said...

cantik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...