@churalliya

Tuesday, January 18, 2011

Suka size ESS ke EMM ke ELL?


Small

 Medium

 Large

X-Large tak boleh bubuh sbb terkeluar dari template.. hehehe..

Gayat noks... baru tau cara nak besarkan gambar ni.. itu lah, nak tanya malu..kan dah ketinggalan... well, aii kalo ketinggalan still menten ayu.. konpem tak perasan punya.. hehehe...

Kalo ada permintaan, mekchu wat tutorial.. kalo tak de, andaikan je mekchu org yang last tau... aii tak kisah.. hehehe.. sbb ramai yang dah tau.. malu pulak nak wat tutorial yang dah di tutor kan sebelum ni... 

So, angkat tangan kalau nak tanya.. sila kan...

11 comments:

shaza said...

kita suka saiz ELL.. huhu ade tutorial ek.. ingatkan klik large mase nak upload tu jer..

cik dah ganu kiter said...

ell...la baru nmpk hidung....

cemomoi said...

walopun dah dibesarkan, anak tu tetap masih kecil

AKO @ retna said...

kita kena pakai medium cox klu pilih large, konpom tkluar dari templet :)

Ya ALya said...

heheh....dah tahu dah camana nak buat,tapi kalau nak wat tutorial pun boleh gak......

Nini D.. said...

saya angkat kaki mekchu!!!!!....cepat buat tutorial

mekchu said...

shaza : suka tau yg besar2 nih.. hahaha..

cik dah : tu la pasal.. terangggg..

cemomoi : ilusi nak anak cepat besar..

ako : kena adjust tempalate la nmpk gayanya kan.. kalo dpt guna Large mmg best

ya : hehe.. tau dari blog ya lah ni

nini D : hahaha.. ok ok.. sebaik ada permintaan.. nnti mekchu buat..

Softtouch [Hanim] said...

yg ell lah sy suka...br lah terang bijik mata nie..:)

Iena said...

ina suka besarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr punyerrrr!!!

mekchu said...

hanim : tu yang risau kalo ternampak jerawat mak nih..

iena : of kos.. tak bg tau pon dah boleh agak.. hahahaha...

MAPPIAU said...

walaupun terlambat tiket bas ke sini, saye tetap nak vote Ell boleh hihihihi, eh boleh gak kot nak wat tutorial mane tau ade care lain yang lagi umpppph gitew hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...