@churalliya

Wednesday, February 16, 2011

Najmi Dehydrated - Part V (The Hero is back!)

Setelah 4 hari 3 malam di hospital, kami dibenarkan keluar.. of kos lah keluar dengan hati yang teramat gembira...

mi-cah muka smpai merah-merah sbb dah lama tak kena matahari..
mama-chu keluar2 je pi carik air ribena.. teringiiin sangat nak minum.. dah macam orang baru habis pantang pulak happy nya...
papa-jit orang yang paling happy sebab selama mi-cah kat hospital, 3 kali cancel golfing.. sendiri mau ingat kenapa dia yg paling happy.. hehehe..

bergambar dengan 'papa-woom' & 'mama-woom' dia..  
 


Alhamdullilah... kini hero kami kembali sihat dan dapat tengok channel 613 tanpa gangguan...

Terima kasih banyak-banyak kepada kawan-kawan yang bersama-sama tolong doakan kesihatan najmi.. memang ini adalah pengalaman pertama kami bertiga di hospital yang tak mungkin dilupakan..

17 comments:

mamyharraz said...

Alhamdulillah mi-cah yg cute dah sembuh :)

comeyyyynya mi-cah rasa nak gegettt2 jer boley?

mummy Darin said...

4d3n mcm dah gi bercuti kan... Insya Allah.. lepas ni sure dah ready apa - apa yg patut kalau Najmi demam lagik.. darin paling lama 6d5n.. mcm dah gi holidays oversea...

A.s.t.i.n.a said...

Mek ni cantiklah.. ai loikeee..

mummy_ayu said...

alhamdulillah..dah kuar dah...dah cihat dah..lega rasanya kan..semoga sihat selalu yer..

MAPPIAU said...

syukur alhamdulillah mi-cah dah sihat

ni konpem balik umah ape yang mi-cah nak dapat nih hehehe

Nini D.. said...

YEAY!!...NAJMI IS BACK!!

CaDLyNN said...

Alhamdulillah..mi-chah kan hero..kene cepat sihat :)

MieZa said...

Alhamdulillah najmi dah sihat =)

mama_onie said...

Syukur dah keluar hospital... dah sihat pun tp kena jaga2 lagi tau...
Take care ye mi cah

Faizaharis2 said...

Alhamdulillah syukur....

pasni ahak mama pi soping ye sayang... hahaha

marinahunny said...

alhamdulillah, dh sihat balik mi-cah..hehehe kemabli melasak ;)

cikceriacorner said...

alhamdulila mi cah da sihat..comelnye dia..:)

Sari Yusa Ibrahim said...

Salam, siapa yang sakit sebenarnya? Kena cari entry2 seblum ni, ni... hehe. Apapun, Alhamdulillah, semuanya sudah pulih spt sediakala..

s.y.a.r.q said...

Alhamdulillah...Micah dah boleh kembali buat aksi2 mama dye gelak..heheh

littlehumblelynn said...

dr sehari ke sehari nak leave comment..tiap kali dah taip panjang berjela..berukband nih wat hal..apapun hurray!!hero mekchu dah sihat..alhamdulillah :)

~najwa~ said...

yeah, welcome home. mama pun bole sama2 nonton channel 613..ehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah...syukur...mi-cah dah kembali sihat....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...