@churalliya

Monday, February 14, 2011

Najmi Dehydrated - Part III (Siapa yg sakit sbnarnya?)

Asyik la cerita pasal najmi kat wad.. sorry lah, memang tgh ada kat wad kan.. jadi tak de feel nak cerita pasal lain.. dalam otak tu ingat nak baring2 kat rumah je... tooloonggg...

Sejak dia lahir, ini lah kali pertama masuk wad.. eh, duduk spital ni rasa mengantuk je kan..

sape ntah yang sakit.. mi-cah ni kalo papa dia ada, otomatik mengada lebeyyy.. sampai tido pun nak peluk-peluk.. menyampah...

16 comments:

A.s.t.i.n.a said...

hok alohh manjanyaa

.::WaNiE::. said...

memang confuse sapa yg sakit kalau tengok pic ni hahaha

-aNida OtHmaN- said...

tudiaa....baikk punyoo LENTOK...

sapa sakit sebenaqnyaa nieh..ehheheheheh

fiza said...

Manjanya ngan papa.

Get well soon mi-cah.

mummy_ayu said...

hai..papa dia pun tumpang sekaki nampak...
gow's mi-cah today? getting better?

~~@lyci@~~ said...

br jer bc pasal najmi warded.. alahai, ciannnya mi-chah,, get well soon yerk mi-chah... mama ckp camtu sbb xleh msk lg sorg kot... katil dah penuh papa ngan najmi tido hehe...

syawalsimpsons said...

baru BW kat blog mekchu, baru baca pasai mi-cah, alij2 pagi syawal lak yg muntah2 takut gak hydreted kan..mmm...nasib baik doc kata ok...tp x mo lak minum susu sue, mesti muntah balik..mmmm

mamyharraz said...

siannnnya

moga cepat sembuh ya mi-cah

Nini D.. said...

miahahahha....xkn jelous kot mekchu sbb xdpt plok bro john gak..kikikiki

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang superrbbbbb rrr manja..sian mi-cah demam la mama..kasi chan mi-cah ngada2 ngan papa skit..hehehhe :P

mama_onie said...

Doakan micah cepat sembuh.. amin..

Dee said...

alahai..comelnya..moga cepat sembuh ye micah..

therosputih said...

manjanya....mi-cah, cepat2 sihat ye...

Daddy Ziyyad said...

Dia kena rotavirus rasanya ni..
Memang kena start awal ORS tu, utk replace garam galian yg hilang..

Ada ambil tak utk dia vaccine Rotavirus dulu? Ramai patient saya tak tahu tentang pentingnya vaccine ni..

ch@ said...

haiyooo, tak boleh tahan tengok ini wayang gambar. nampaknya orang lain yg sakit, najmi dah sihat.

QASEHNYA RANIA said...

pap-jit pla yg lebihnya...kui..kui.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...