@churalliya

Wednesday, March 23, 2011

Ketiak anak sebagai pengubat rindu..

Hari ni seharian mood adalah ke laut... rasa macam nak menangis tapi tiada siapa nak ambil tahu.. emo la kekdahnyaaaaaa.....

Ini berikutan papa-jit yg out-station tanpa penghujung.. entry follow dia gi out-station minggu lepas belum sempat publish, dia dah out-station lagi.. balik rumah, passing beg kat pintu pagar je noks... sedih kan...

Sebab itu lah hari ni rasa macam serba tak kena.. dengan survey ISP berlambak tak habis buat lagi.. tak cukup penuh atas meja, bawah meja pun jadi mangsa...

Balik kerja, laju-laju gi carik ketiak najmi.. cium kiri & kanan ketiak dia.. sebab ketiak najmi ada bau papa-jit sikit2.. hahahahaha.. terubat kerinduan di ketiak anak.. ngko ado?

ketiak dia adalah berlipat-lipat dan sangat sedap apabila dicium.. cium ketiak anak adalah aktiviti wajib kami setiap hari :)

22 comments:

Qaseh chenta said...

ketiak pengubat rindu la nie ekk..
hehehe....sabar jelah....dugaan tuh...najmi ade leh teman...

-oP_ida- said...

sabaq yer mekchu....jap tuh papakit pegi..ehehehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh samela..ketiak ucuk asham...

Xana Razak said...

eh eh samelah kite kak
bukak mak pak die je suke
atok, wan, makcik pakcik die pun suke..hehehe

Lee-Yan-Naa said...

hehehe..sweetnye kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahah pstttttttttt mekchu..peberet kita sama weh..suka cium ketiak laki..ahhahahaha syhhhhhhhhhhh rasier taw..wakkakaka...tapi now suka cium ketiak anak lak...ketiak laki xmo dah..wakakkakakaka

azzey said...

Ketiak bapak dia sker cium x? heh3...*gurau je*

mummy_ayu said...

ala siannya..windu sampai tahap mcm tu dah..sabar ek mekchu..

shaza said...

makin montel la mi-cah.. ketiak budak2 bau wangi lagi.. sedap di cium.. hehe

fiza said...

Ekekekeke...tak dpt ketiak papa jit, ketiak anak pon jadi lah yer. Sian dia...windu kat papa jit yer ^_^

ratusiput said...

kire untung tu mekchu dpt tgk papa-jit campak2 bag kat pagar.ratu ni dapat sentuh2 jari kat skype je...uwaaaaaaaaaaaa........tp papa-jit sure rindukan mekchu ngan mi-cah jugak.sbr ye...dugaan kan.bkn sng nk sng tu.cium dulu tiak mi-cah tu.sok dia dh beso panjangh dh takde bau camtu lg.. :)

CaDLyNN said...

alololo ciannye mekchu...nasib baik mi-chah ade...michah ni cute sgt lah...

✿ etiey erywan ✿ said...

tak kiralh janji comelll itu budakkkkk!

Aini said...

hehe.. so sweet =)

Just Call Me Bitt said...

hehehehhee...saya suka cium belah leher dan tengkuk mereka aakakakka perghhh bau dia tiada jenama minyak wangi lagi boleh tiru kannn akakkakaa

Aleyn said...

Ketiak anak wangggiiiii....

Ps : Cam biasa, I dah klik u nyer Nuff, jom klik2 kay

::FAIZ FARISH:: said...

comel la

ieda said...

hah .. ekkekek 1st time akak dgr .. kalau akak suke cium tetek anak akak .. zahrien lah .. ekekke anak2 perempuan x lah kan specially bila mereka dah besar nie .. idok lerr

ekekke aah lah berlapik ketiak tuu :)

rozana said...

ek..mcm sama...cium jeklah segala benda yg die slalu pakai..
biasaya jaket..t-shirt..
org slalu cium surat yg handwritten..
cuba wat..b4 bapak outsation srh die tulis surat..nti adelah peluh2nya kt surat tu..hehe

InaAchik said...

oh baru mak rasa mak normal bila baca entry ni...
ingat mak jer penggemar ketiak! hehehe

Mimy Hamid said...

aku lum ada anak ni....buat masa ni aku penggemar ketiak somi..hehe

QasehnyaRania said...

baru perasan hidung micah sama hidung mekchu kan...anam mama :)..picca ni micah cute sgt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...