@churalliya

Tuesday, March 22, 2011

Patung-patung berpakaian aneh

Tengah jalan2 kat dalam Dataran Pahlawan hari tu.. sekali ada pulak patung2 pakai 'baju aneh' kat tengah2 alam tu.. tak perasan mulanya..

ce korang tengok...
ingatkan ada promo baju pengantin.. tengok sekali imbas je.. jgn tenung lama-lama..

bila tengok patung ke-3, baru lah faham..... hahahahaha.. ya ampun... kondom keeeeee.....

sekali toleh kat budak kecik ni, dia dah siap2 tutup mata macam tu sepanjang-panjang jalan kat situ.. hahahaha.. malu lah konon.. apakah ko faham apa itu kondom wahai budak kecik?

23 comments:

.::WaNiE::. said...

ahhh mengapakah kak patung itu begitu hahah

Nini D.. said...

pandai mi-cah!!

~izan~ said...

kalau tak bitau tu kondom,mmg la tak perasan hehe...kreatif yg pelik hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

hahaha.. aklau eysraf memang menjerit dah nih. takuttttt

InaAchik said...

ya ampon... kondom pon leh jd baju ka? igt leh jd 'perisai' jerk! kih3~

mi cah ni ader jer aksi2 comel dia...

AKO @ retna said...

erkk klu mekcu x mention konpom kita x pasan pong kondom tu.. puas renung lelama br paham n pasan ahhahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahahah.. sungguh lawak mi-cah..
apa yg ko taw nak oii..
hahaha..
tp awat promo kondom ekk?
eh, comey gop pesen no.3, terdesak cabut aje satu.. hahahahah..=)

illafira said...

hmm.. apa motif tu eh.. ade promo kondom ke or campaign

illafira said...

hmm.. apa motif tu eh.. ade promo kondom ke or campaign

mummy_ayu said...

kenapa la dia buat baju guna kondom....ada promo apa2 kot?

shaza said...

heran jugak.. nape dieorang wat promo kondom tu kat tempat terbuka??

ratusiput said...

elelelelele mi-cah...cam tau je kondom tu apa.patut papa-jit yg kena totop mata.ehehe...iskk dorang ni dh takde keje sgt kan.kondom pun nk buat baju.

bonda dadif aka akish said...

ahahah...owh ya kah....kene tenung bebetol gambo tuh baru la perasan...

=)

therosputih said...

adeh....ape kena nih...ada kempen play safe tu ke? kwang3

Farra Dhelina said...

ee tak senonoh nya pamer mcm tu kan?? trlalu open sgt lah..

kat mn ni kak?

CaDLyNN said...

lorr..peliknye..

LizHairi said...

dh mcm kat obersi lak promot kondom cengggitu yek!

tgk patung tu micah dh tutup mate tatau lak cane kalo jumpe 'org2' metro yg dok merayap aritu mcm pocong ponti.kite pun mau menjerit!!

makdara TERdiva said...

dia seram kot!

haha! kreatip tak bertempat dorang ni

ceywie said...

ye lah, betul tak perasan. mi-cah pandai eh, malu2 gitu. hehe...

MAPPIAU said...

belum penah terai lagi kat irfan, nanti nak cecube terai tengok plak aksi die hahahaha (tak senonoh punye omak nih :P)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahah sesuatu sangat taw mi-cah nie..ahhahahaha

-oP_ida- said...

hahahahahahah...........
mi-cah takut erk...sebab org tuh itam legam.....hahaha

QasehnyaRania said...

pandainya micah...cam tau-tau je yer :)

picca spontan mmg cun :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...