@churalliya

Thursday, March 31, 2011

Lisa dan Lana

Selain kristin kreuk, mekchu jugak minat ngan lisa surihani selain dato' siti.. selain tu mekchu jugak minat ngan fazura selain eva longoria... banyak sangat ko punya SELAIN la mekchu oiii...

 
 
memang cantik la lisa ni.. manisssss je.. suka sbb bakat yang dia ada dan imej dia yang bersih.. dan bertambah tergoda bila dengar dia speaks in english.. but she doesn't look stupid when speaks in malay.. auuchhhh... lepas tu terus berangan nak jadi cantik & talented macam dia..

yang ni pulak versi mekchu bila berangan nak jadi cantik macam awek superman, kristin kreuk a.k.a lana lang..

 
oooo.. gelak ehh.. mmg suruh gelak pun.. muka lebar semangkuk, ada hati ko yeeee...

namun tetap bersyukur dengan setiap kurniaan-Nya.. walupun tak cantik, tapi manis tu ada.. hahahaha.. kalo cantik, dah lama jadik artis...

21 comments:

-oP_ida- said...

mekchuu lagik chantik dr awek omputuh sebelah tuh..hihih

LISA memang best...ayu jaaa

mummy Darin said...

Aku pun suka Lisa n Fazura.. Paling syok bila tgk Fazura berlakon... Kelesssss....

~~@lyci@~~ said...

minat jugak kat lisa.. takpe, kt mmg cantik lah mekchu sbb dah 31 tahun hehe..

wanna said...

mekchu saya pon suka dengan fazura dan dato siti..=D

ratusiput said...

owwwwww lysa......mmg cantiiiiiiiikkkkkkkkkkk...perfect.tgk muke dia tak jemu.sejuk je mata memandang.eh tp kan mekchu...muke mekchu ade la cm muke artis.ratu tak igt nama dia...rase mcm pelakon singapore..ade iras skit2... :)

I'm SuperMommy!!! said...

lysa mmg cantik...
hak hak... mekchu pun comel gak. setanding dah tuh... hihi

Capo Grande said...

saya minat miera liyana je...yg lain xminat...

err, 1 more thing...i speak malay when i sound stupid...huhu...

Hilda said...

Sama la...memang suka sangat kat Lisa...sweet sangat....sampai terpengaruh pakai brand Garnier (kekonon nak jadi cantik macam Lisa) hahaha......

Daddy Ziyyad said...

baca kristin kreuk..terus teringat mee kriuk kriuk meggi dari Indon..~haha

Aleyn said...

Tol tu..kalau sumer org cantik dan jadi artis.....saper lagi nak jadi administrator cam i ni...ekekeke...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ehehhehe..mcm2 la mek cu ni

dwaty said...

cantik la mekchu....

makdara TERdiva said...

gambar lisa no. 3 tu macam MDT masa 20 thn lepas..wakakaka! pitam!

MummyEcha said...

cantiknyerrrrr lisa.......

opssss terlupa plak..
salam kenal yer mekchu...

CaDLyNN said...

mekchu! ada iras dah tu..tpi idung mekchu bulat sikit :p

yg penting mekchu menten gojes dimataku..wahahaha...

mummysyafie said...

lisa tu kira bersih lagi rekod nya kan. eh..ada iras gak tu mekchu..tang rambut. ala..mekchu buat fesyten camne pun tetap nampak comel taw..dun wori

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooohhhh awek clark ken....

Just Call Me Bitt said...

akekekekekekkekkekekekekee mekchu suh gelak saya gelak la...gelak tu bagus tanpa niat selain dari menghiburkan hati gituw...sweet dan cun ape mekchu nih tak caya p tanya mecha tak caya lagi tanya saya...eh kan saya kate sweet dan cun tadi kann...eh tapi pandai la mekchu cari pic lentuk muka yg sama nih ;)

rozana said...

puan rasa mekksu lag close ngan
kakak sofea jane tu mukanya..
tang hidung tu..hidung jambu!
yg mula2 ckp kt org..He-man..bdk UTM,ex-STJ dulu,dia main ragbi sama ngan bdk sklh org..dia kol org,,tanya..eh...ko kenal x suraya yg muka mcm Sofea Jane tu? ...hehe..
org pon nk wat entry cam nilah..
bnyk ni selebriti yg org lain kata iras2 org..(Sila jgn muntah disini..heheh..stlh baca list ini..)
1.Siti Nurhaliza..(dahi jendul sama)
2.Deanna Yusuf(sama..tang dahi)
3.Norah Jones(yg ni latest..senior org ckp..muakeke..jendul sama!)
4.Nora ..bkn nora danish tu..nora yg dh pakai tudung..(hidung kembang sama!)
5.Latifah Omar..haha..yg ni plg cool!..junior kt uum yg kata!
p/s maaf mengambil ruang blog ini panjang..nk tls kt blog sndri x smpt..hehe

Farra Dhelina said...

hahahahaha..

lisa mmg ctk kan..cuma dia tk leh sebut R je..hehehe..

QASEHNYA RANIA said...

lisa ni mmg ok...simple..lisa dapat anugerah dari pu3 umno artis baru popular dgr kt radio ...
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...