@churalliya

Sunday, April 24, 2011

Kami adalah rumet

Kami adalah rumet lama di Vista Angkasa, Kerinci.. year back in 2003-2004.. Wow!! tiba-tiba terkenang kisah bujang dulu2 kan.. memang manisssss...


kitowang tinggal 4 orang dalam masterbed.. ada lagi sorang, lyein.. hahaha.. sepadat yang boleh.. maklumla, apartment tu bukan main mahal lagi.. RM1K taw.. tp bayar ikut bilik la kan.. dah tak ingat berapa harga bilik masa tu..

jarang sangat dapat jumpa kawan-kawan lama.. as usual, mekchu lah yang paling jarang dpt jumpa dorang.. ye la, terpelanting ke arah selatan kan.. dorang tu selalu jugak gathering.. 
 atut, me, azza & emi.. atut, sorang putri.. mechu pun sorang putra.. azza dah 3 orang puteri & emi 2 orang hero..


sempena majlis aqiqah dan house warming rumah baru din & emi kat Bukit Mahkota.. seronok dapat jumpa rumet lama kat situ.. ok ok.. fine, korang nak kutuk mekchu pakai baju meri krismes kan.. ada agenda lain la lepas tu ;p

3 comments:

Farra Dhelina said...

tak pernah ddk sndri..semua bwh tiak mak hehe..bestnya...

rozana said...

atutkah itu...lama x tgk dia..

mama_onie said...

Besar dah anak atut..
Aza preggy ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...