@churalliya

Monday, May 9, 2011

Hadiah Hari Ibu

Macam mana sambutan Hari Ibu semalam? Mesti beronok-ronok kannnnn... konpem dapat prezen yang terbaekkkkk..

Mekchu dapat prezen dari dalam alam maya je..

Itu adalah papa-jit.. dia mmg tak manjakan bini dia ni.. apa tah lagi nak salut dengan intan berlian atau emas permata.. ecewah.. wish pun dah masa2 kecederaan.. any how, mama-chu TATAP sayangkan papa-jit.. for everrrrrrrrrr...

Mesti ada banyak cerita best dari kawan-kawan pasal Hari Ibu tahun ni.. kena blogwalking sambil katup mata ni..

15 comments:

ratusiput said...

hadiah mcm ni lg bernilai mekchu :) slamat hari ibu ye..

lydzar said...

hehe dimasa kecederaan baru dapat yer..kalau saya mesti dh majuk rasa orang tak sayang je..

shaza said...

su, same ngan kita jugak.. ucapan sudah memadai tapi minggu lepas lagi die dah wish.. silap tarikh kot.. hehe..

kalau besday bagi hadiah, anniversary bagi hadiah.. hari ibu nak mintak hadiah jugak.. melampau la kan.. hehehe

syawalsimpsons said...

so sweet

eB ezrin said...

nak wish gaks ;p

mama_onie said...

Romantis gitu...
Love papa-jit juge.. (boleh mama-chu?)

~aSFaLiZa~ said...

huhuhuu.. janji adoooo!!

fiza said...

So sweet, romantic tu ☺☺☺

~~@lyci@~~ said...

takpela... dpt ciuman istimewa sempena hari ibu pun dh best gakk hehe..

~najwa~ said...

gitule org lelaki... ada yg terus buat-buat lupa semalam hari ibu, huhu....

MAPPIAU said...

hehehehe nak wish jugak walaupun dah ekspired nghehehe

selamat hari ibu kak su :))

Pepel BoNda AmaNi said...

ada jugak dia wish....harapkan laki ku...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa umpama mimpi dalam mimpi....

♥MiZz-siHa♥ said...

xdpt ape2 pon xpe mekchu..janji di hargai kan..

makdara TERdiva said...

yg pnting, suami tu menghargai pengorbanan dan status diri kita sebagai isteri & ibu untk anak2nya :)

happy mother's day to mekcu

tiefazatie said...

haha..cumil la sis..

btw..happy belated mothers day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...