@churalliya

Monday, May 16, 2011

Namaku terpahat di monitor mu

Geram woo tengok papa-jit main game yang touch screen.. dompot-dompot je jari dia tekan-tekan skrin tu.. rasa geram pun ada..... terus mekchu tolak dia ke tepi dan sambung main... hahaha... ter'over' di situ.. 

game ala-ala zuma tu.. tapi kat situ dia panggil Bonbon factory... 

terus dapat memorikan nama di hall of fame.. hahaha.. 1st time main pun dapat 4th place?.. ecehh berlagak... 

terus dia tak puas hati.. nak jugak ada nama kat situ..

fuhhh.. sebaik sekadar di tempat ke-5.. 


mi-cah, len kali jangan tarik tangan mama-chu & papa-jit masuk kat tempat2 macam ni ehh.. nasib baik tak de sape2 yang kenal kat situ.. tp tatau la kalo dorang perhatikan perangai 3 banak ni dari jauh kan...

12 comments:

CaDLyNN said...

hahaha...ni mi-chah ke papa-jit n mama-chu yg main??? mcm mak pak yg lagi excited je....ekekeke

Nini D.. said...

samala macam kitaorg jugak..

bahaya kalo bawak mak & bapak budak..kita yg lagik over-excited main!..
hahahahhaa

Cute MuM said...

syoknya mian game.,
suka2..

lily lotus said...

kahkahkah! hebat suami isteri ni. tetiba anak dijadikan kambing hitam :P

Daddy Ziyyad said...

macam best aja game ni...kat mana main tu?

Daddy Ziyyad said...

macam best aja game ni...kat mana main tu?

littlehumblelynn said...

mekchu

ini aktiviti wajib petang jumaat..bwk anak2 pg tpt2 mcm ni..naik itik..naik kete..dan mama akan tumpang sama..huhuhu

MAPPIAU said...

Hahahaa omak ngan apak eh yang lolobih!!

hehehe dompot2 lame tak dengar perkataan tuh hiks

rozana said...

lama x pg sini..dh bercerita-cerita tertinggal...errmmmm x sbr nk jumpa...jadik x?

♥MAMASYAZA♥ said...

dulu masa zaman muda2, anak masih sowang, tiap hujung minggu, mesti g main game kat shopping complex sampai tak hengat dunia...hehehehe

Aini said...

mekchu.. mekcu..adoi la.. huhu

Mimy Hamid said...

korang anak beranak kegilaa game yer...aduh benda ni la aku tension bila kuar ngan laki ku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...