@churalliya

Saturday, May 7, 2011

Ole ole dari Jakarta

Alhamdulillah, bapak nya udeh nyampe bentar tadi..

X banyak yg di shoppingkan.. X cukup masa katanya.. Hari2 golf, on off sbb hujan.. pas tu nak gi carik barang jalan jem teruk pulak.. Ok, alasan mu di terima..

Maka, tiada henbeg yg kelihatan :( tapi ada t-shirt hard rock jakarta sbg ganti.. Lepas tu ada telekung pink utk mekchu, hijau utk nenek labu, FM sebakul utk opismate dia..

Papa-jit kata Jakarta x de apa yg menarik melainkan padang golf dia yg mmg superb.. Ye la, org dah pernah pegi boleh la memberikan ayat poyo mcm tu..
Sent from my Red Lovers :)

10 comments:

mama_onie said...

Nada tulisan yg kelihatan agak keciwa. Kecewa tak dapat henbeg kan?

Sue jom kita plan trip Bandung - ladies outing lak. Tajuk vacation _ memburu henbeg di Bandung. Apa cer?

therosputih said...

suke statement
"Ye la, org dah pernah pegi boleh la memberikan ayat poyo mcm tu.."

ahaks....i like u la mekchu...

Ya ALya said...

heheheh.......menarik sungguh FM tu...lain kali kalu mekchu yg g ya nak kirim FM kt mekchu k....

peminat tegar FM no 1

illafira said...

hehehe.. xpe2.. nnt wat misi shopping handbag lak ye

Qaseh chenta said...

alololo...ciannye mekchu....xpe2...kumpul duit byk2,nnt mekchu pegi sana plak...shopping byk2....leh wat GA @ contest...hehhee

~~@lyci@~~ said...

ala.. br berangan2 nak dpt FM hehe..

shaza said...

mataku tertarik pada FM yang sebakul itu.. huhuhu

mummy_ayu said...

nak seketul FM yg sebakul tu..
he he he..

eda said...

mekchu,kalo shopping kat jakarta mahal sket..better g bandung mmg lg best...

♥MiZz-siHa♥ said...

nak 1 FM yg sebakul tu bleh??hehe..
ayat xmalu kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...