@churalliya

Thursday, May 5, 2011

ShoOoting kat opis pulak

Lepas habis scene paling susah hari tu, dapat scene yang paling senang pulak kali ni.. maklum la, dah ada pengalaman seminit dua hari tu kan.. ecehhhhh...

Kali ni disuruh berlakon depan pc.. dah la itu bukan tempat mekchu.. tempat mekchu bersih dan cantik.. tempat itu agak bersepah.. *wink.. itu tempat ismy yang bercuti katanya...

 posing dulu ngan subki..

time tengah berlakunya recording sempat lagi tu...
"aku shoot ko dekat ni taw"
"apsal pulak dekat.. syoh syoh, jauh la sikit.. segan la aku"

bajet muka keluar seminit dua agaknya.. ntah2 tak smpai 5 saat pon.. kah kah kah... 

 tengok la, betapa dekat nya camera.. aduh, konpem jerawat nampak tuuuu...

kojo den sonang yo... buat2 selak2 kertas dan bukak portal, bukak e-punch card.. tiba2 panik sebab kena bukak sendiri punya rekod punch card.. admin nye password tatau.. hahahaha.. gelabah takut terklik kat bulan yang banyak kaler merah... sebaik sempat cover..

 jibam dan subki sedang menjalankan amanah..

kan dah kata... relek-relek je kali ni.. tak nebes pon...

asalnya mekchu kena cabut-cabut cabel kat dalam bilik server.. tapi disebabkan kena berlakon selak2 kertas tu, watak cabut kabel bagi kat technican.. dorang lagi sesuai kan.. 

lepas habis shooting kat opis, sempat amek gambar nak tag kat member2 opis lama :)

subki, jibam & mekchu..

semua unit pun ada part masing2.. kata video korporat kan.. haruslah ada semua.. jgn ingat mekchu membolot kesemuanya.. hahaha.. gile kejam kan.. merasa la aii.. perasan la sekejap jadik retis.. jadi laaaa walaupun tahap video korporat je.. ye tak..

10 comments:

therosputih said...

aduh....jadik retis tu...

Nini D.. said...

apsal sedap sgt nickname mamat tu?.."jibam"...
terhengat dulu2 baca novel tajuk "Jibam"..

mama_onie said...

Jadi jugak retiss... aku ada?

ratusiput said...

untung tau mekchu...bukan sme org leh rase jd retis camni... :)

~~@lyci@~~ said...

tak sabar aku nk tgk video korporat uptm.. nnt copy 1 utk aku yer nokkk hehe..

~aSFaLiZa~ said...

wah gila glemer gitu ye mekchu

chekpid said...

xpe..mana tau nxt time jadi retis iklan komersial plak ke...glamer dah tu

etiey.com© said...

heheheh bagus2.. kena tengok nih harus kan

♥MiZz-siHa♥ said...

bleh tgk video koprate nie??

MAPPIAU said...

pssssttttt nak minta autograp!!! (sambil hulur buku pink hiks)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...