@churalliya

Wednesday, May 4, 2011

Papa-jit dan hobinya

Jauh betul papa-jit pegi 'menebas' kali ni.. nun di Jakarta.. apa padang rumput kat Malaysia ni dah tak semak ke?

Kol 5.15 pagi dah siap mandi.. papa-jit la yang dah mandi, bukan mekchu.. excited lah katakan.. lepas subuh hantar dia kat simpang luar tu.. tak de makna nak hantar gi KLIA subuh2 tu.. shejukkkk..

 tengok je la beg golf masing-masing je dah penuh bonet.. beg baju kecikkkkkk je...

papa-jit pegi ramai-ramai.. segan pulak mekchu nak ikut.. lagi pun aktiviti 3 hari 2 malam kat sana mmg penuh ngan main golf semata.. bila masa pulak nak temankan minik dia gi shopping kan.. tak pe, mekchu dah siapkan list penuh kertas A4 untuk di tapaw dari sana yuk :)

ok papa, selamat pergi dan kembali membawa buah tangan ok.. kalau tak, lepas ni no more golf jauh-jauh...

Uols kalo boleh jangan biarkan hubby terjebak dalam golf ni.. relakan lah dia main futsal ke, badminton ke, renang berirama ke.. sentap tak habis :(

19 comments:

.::WaNiE::. said...

mak aih jauhnye menebas hahaha

~~@lyci@~~ said...

haha.. den pun dah sentap sama lah mekchu.. laki den dah terjebak ngan fotografi.. abih camno ;(

Nini D.. said...

sentap mekchu...sentap!!

♥MiZz-siHa♥ said...

jauhnye menebas...

ratusiput said...

gop ni utk org2 tertentu je mekchu.kalau takat biasa2 ni tak mampu main gop.bola sepak n badminton ble la lgi layan.eheh...tp best jugak mekchu.leh tapau soubinear byk2...

lieza78 said...

mekchu... memang sentap.. sebaik masa dia menebas jauh2 nun kala bertunang.. huhu.. ada lar ole2.. kalo sekarang.. berendam air mata di kala bulan mengambang

lieza78 said...

mekchu... memang sentap.. sebaik masa dia menebas jauh2 nun kala bertunang.. huhu.. ada lar ole2.. kalo sekarang.. berendam air mata di kala bulan mengambang

mummy_ayu said...

nie leh ngan gengn ngan boss ayu..pegi mana2 pun, mesti ada sese glf dia..nasib boss...so taks entap la..suka lagi ada sbb lelama sikit dia takde ..he he he..
hubby ku busy..takde masa tuk hobi, kalu cuti memang spend masa sesama jer..tapi cuti pun jarang2...

♥MAMASYAZA♥ said...

samala ngan en. abah pun, minggu lepas g menebas kat hatyai, bulan lepas pegi jakarta gak. mmg haru kalo dpt laki yg minat menebas ni, buleh sakit jiwa wooooo

marinahunny said...

xpe lah mekchu, ok lah dia ada hobi..bos saya pun slalu gak p jakarta menebas kat sana..heran jugek..huhuu

mama_onie said...

Ingat p honeymoon, menebas rupenye...
Sib baik Kudin xde hobi (iyeke?)

Ya ALya said...

tak pe la mekchu papa jit g menebas bola gof....jgn dok menebas yg lain udahla..........hhehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sib baik laki den suka badminton n bolasepak je..hehehe

cik ain azahar... said...

ye...kite same mek chu..sesame sentap..hohoho...ntah ape yg best men glf nieh x tau lah..hhahaha...x tau lah kalo dah kawin nanti cam ne..isk..isk..

chekpid said...

ko redho je la mekchu oi...haha

mummysyafie said...

mekchu takmo join sekaki ke ngan hobi menebas papa jit ni?

MAPPIAU said...

alololo mekchu dun worry jasamu pasti nanti dikenang papajit (eceh) hakhakhak

Just Call Me Bitt said...

mekchu padang jakarta lain...ahhahaha

QASEHNYA RANIA said...

mekchu join la main gop skaki....bawu tak sentap =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...