@churalliya

Wednesday, May 4, 2011

Berjaya Casting

Tahun depan dah boleh tercalon felakon faling fofular dah ni :)

Pelakon-pelakon hebat sedang mengambil tempat..


Scene ini adalah susah.. (ayat tak bleh blah.. macam lah banyak sangat scene.. hahaha) kami di suruh senyum tanpa henti selama seminit lebih macam tu.. dalam senyum tu jangan keras sangat dan kena buat natural.. sorang2 kena zooOm.. terus tahan napas masa camera fokus kat muka.. tatau kenapa kena tiba-tiba kena tahan napas..
 yang 3 orang pakai baju biru belah kanan tu bukan adik-beradik okeh.. hahaha.. lain mak dan lain ayah..

munis, mizi, jemah, hong, mekchu & susan.. pelakon bidan terjun hari tu..

okeh, ini adalah sempena pembikinan video korporat pejabat kami.. disebabkan production crew tu member lama mekchu masa keje kat Technology Park, Bukit Jalil dulu, terus berjaya dalam casting dan dapat jadi pelakon tambahan, tiada pelakon utama :)

Nanti sambung Part II.. ada lagiiiiiiiiiiii uols.. jangan jeless..

24 comments:

umie said...

subki ke tu?

Ilhamny.com said...

wah glamour mek chu nanti...

AKO @ retna said...

wah cmani nak minta sign otograf awai2 laaa... :p

ratusiput said...

gelemer mekchu pasni...jadi retis...ehehe..

CaDLyNN said...

wow~ mekchu..nak autograph :)

mummysyafie said...

mekchu..macam 1Malaysia plak ni.

dah glamer esok jangan lupa ngan kekawan yer..:P

nisa_perasan_cun said...

okay..nisa gelak sorg2 bce entry ni
da leh bayang kan dah ni kak sue ngan kak zaimah..hahhaa..

-oP_ida- said...

mekchu masuk tibi kew..wahhh glamor lah nnti..ehehehe

illafira said...

mmg jeles.. hehehe

cik hani said...

wah2..dah jadi pelakon dah kak! :P boleh kalah kan sam la pas ni. :P

Chik Att said...

felakon fofularrr ... nak otograp

Zura said...

sikit hari lg jdlah pelakon utama n popular mekchu..

MAPPIAU said...

hikhikhik kak jem menten ngan finkk, mekchu awat tak pakai baju warne oren aisehhhhh...hiks

Dee said...

mcm company my husband je..kalo family day mesti ada video korporat every jabatan..kelakar tengok..mcm2 ada..

Peri PiA said...

waa,ade gaya

Nini D.. said...

ala....mencik!!
hahahahhaa

Nini D.. said...

ala....mencik!!
hahahahhaa

kemma said...

woww..makin glemesssss la mekchu pas ni...hehe

MrS. F!zA said...

ekekek mmg susun ikut ktinggian ke..kak jemah pon ada tu ha..mmg korporat habis gaya semua..kekeke

Just Call Me Bitt said...

akekekekkeke kalo casting camera focus jek mula la berderau gituw..ahehhehe

~~@lyci@~~ said...

mmg smua muka nebes nak shooting hehe.. tapi mcm berjanji lak kan 3 kat blakang tu pakai biru.. haha

mrsharis said...

hehe..saspen saya mekchu ni. Ingatkan casting iklan ke..berlakon ker..
Wnyhow..mmg best, glamer tu.

♥MAMASYAZA♥ said...

amboi senyum sakan nampakkk...hehehehe

♥MiZz-siHa♥ said...

waahhh...glamour mak gitu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...