@churalliya

Wednesday, May 18, 2011

Sekali 3 orang

Masih bersedih selepas menerima berita akan 'kehilangan' 3 orang opismate sekali gus... 2 orang naik pangkat, sorang dapat tukar dekat dengan minik..

Tak baik kan, patutnya kita tumpang happy bila dengar orang naik pangkat, dapat tukar.. yang ko nak emo-emo ni pehal pulak? bila dapat makan-makan, baru lah hilang rasa sedih tu.. hahaha..

 lunch kat nasi arab damsyik.. 

dinner kat johnny's

dengan awie, technican fav kitowang yang dapat tukar ke Majlis Perbandaran Nilai..


Buat masa ni boleh reveal sorang je dulu.. sebab dah buat jamuan perpisahan untuk dia.. yang lagi 2 orang tu biarlah rahsia dulu (selagi tak de jamuan perpisahan.. hahaha)

Itu lah lumrah kehidupan kan expecially yang keje gomen.. cukup masa dan ketika, akan naik pangkat dan bertukar ke tempat baru.. kita tak boleh terlalu comfort dengan keadaan semasa dan perlu sentiasa siap sedia menerima perubahan..

Mode : kembali bersedih.. nak turun minum ngan sape lepas ni.... :((

16 comments:

.::WaNiE::. said...

saya saya

tapi akak belanja hahaha

eB ezrin said...

betoi... makan best leh ilang raser sedih skit kan? ;p

~~@lyci@~~ said...

sape yg tukar tu.. nk tau gakk huhu.. kim salam kat awie yer ..

CaDLyNN said...

kite pon ujung bulan ni ilang member nk p makan.die dpt keje tmpt len...huhuhu...

chekpid said...

wah..melantak dari siang bawak ke malam...hebat betul perut korang...

Ilhamny.com said...

ye tul tu..gitu la keja gome, jap je de kwn yg kena tukar..linda pun bru bertukar setelah 6 tahun ditempat lama...

etiey.com© said...

bestnya!!! semalam pekena nasi kandar yassin jalan tar... sedap juga

ratusiput said...

slalu cenggitu kan mekchu.bila ade kawan yg happy...mesti tak kekal lama.berpisah.kalau ngan org yg kite tak bape nk suke tu lama la pulak.

♥MiZz-siHa♥ said...

mkn2 tu bleh wat ilang sedih...hehe

Pepel BoNda AmaNi said...

mekchu jangan lupa nyanyi lagu bertemu dan berpisah adat manusia biasa.....

nisa_perasan_cun said...

spe lg yg pindah kak sue..waaa abg awie da pindah....

~izan~ said...

sana sini gmbr makanan yg sedap2..lapar terus...

jgn sedih2 mekchu..tp mekchu sedih2 pun mesti maintain cun punya hehe =D

Zura said...

sentiasa bertukar suasana keje pun xbest gak kekdg..

MAPPIAU said...

takpe nanti nak turun minum BBM ia yeh, berdesuppp ai sampe akekeke

macam kan putrajaya ngan seremban sebelah umah jer la ghupenyer kan :P

marinahunny said...

kak jem naik pangkat ke?

Just Call Me Bitt said...

tang mkn memang gembira bila tang tengah buat kerja memang terasa kalo team bertukar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...