@churalliya

Wednesday, May 18, 2011

Mereka sangat rapat

Sedar atau tidak. masa itu semakin hampir.. tarikh permit bibik tamat pada 21 Julai 2011, 4 hari selepas birthday najmi yang ke-3 nanti.. maknanya kena hantar dia balik surabaya sebelum tarikh tu.. maknanya jugak ada lebih kurang 2 bulan je dia bersama kami..

Benda yang kita tak suka, mmg sengaja lengah-lengahkan.. betul tak? malas nak booking ticket surabaya dia.. boleh?

Mi-cah pulak kebelakangan ni makin rapat ngan bibik.. kalo tak nampak kelibat bibik, mula dia dia jerit2 panggil nama bibik.."tatak itaaaaaaaa OOOOO tatak itaaaaaa" (part OOOOOo dia tu memang kuat gile)

gambar dorang baru-baru ni..

can u spot the lil' one? eh, kenapa tinggi sangat tu..

suka sangat mi-cah tu.. 

ko tau nasib ko lepas bulan 7 ni nanti.. mama nak hantar rumah orang.. kalau tak pun nak hantar dia masuk nursery.. biar dia pandai berkawan.. biar dia pandai berdikari... ntah2 mi-cah relek2 je, mama-chu dia yang tak keruan :(

walau pun perangai bibik sekarang ni agak mencengkam perasaan (sibuk dengan henfon), tapi dia adalah bibik yang terbaik setakat ini.. mekchu berdoa agar pengganti dia nanti biarlah yang setara atau yang lebih baik darinya.. amin...

12 comments:

Zura said...

kena suaikan diri lah pas nie..

MAPPIAU said...

Aminn..uhuk uhuk sodih jugak hati den ni haa baco, mudahan bibik baru nanti ok la hendaknye.

ratusiput said...

bukan sng nk cari bibik yg baik zaman skang ni...

~~@lyci@~~ said...

mi-chah g skull la.. leh dpt ramai kwn hehe..

InaAchik said...

dah terbiasa ngan cerita2 tak best tentang bibik. so, agak scary...

Softtouch [Hanim] said...

mesti beratkan nk lepaskan bibik..sbb dha biasa ngan dia..nnti mesti micah sedih bibik dah xde..

Just Call Me Bitt said...

owhhh betul tu mekchu...aminnn

eB ezrin said...

ssh nak dpt bbk yg baik nih... kalo yg wat hal ramaiiiii sgtttt.. hu3

CaDLyNN said...

harap2 pengganti nnti yg setara@lebih baik ye mekchu..

CaDLyNN said...

harap2 pengganti nnti yg setara@lebih baik ye mekchu..

♥MiZz-siHa♥ said...

ssh gak nak dpt kan bibik yg ok skrng nie kan..

~diAhOntHeblOg~ said...

takot la nk ganti kdg tu..huhu mcm2 pangai dorg ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...