@churalliya

Monday, June 13, 2011

APAM POLKADOT - The Night Baker sedia menerima tempahan

Pernah pegi rumah cukur jambul anak member baru-baru ni.. dan terpikat sungguh dengan salah satu hidangan masa tu iaitu apam polkadot.. 3-4 bijik jugak lah sekali ngappp... nak tanya masa tu tapi dia tgh sibuk layan tetamu + maluuuuu... pas tu terus terlupa nak tanya kat mana dia order apam yang comel lagi sedap itu...

Balik rumah terus terkenang.... dan terasa menyesal sambil masih terasa-rasa lagi apam tu kat tekak ni...

Sesiapa yang ada masalah malu nak tanya macam mekchu ni, sekarang apam polkadot tu boleh di order secara online dan dijamin terus sampai kat atas riba korang (sape nak duduk atas riba mekchu, jadi lah apam polkadot.. hahaha)

Bukak je wrapper, terus terpegun dengan kaler.. kuning oren yang menjadi kegilaan.. terus simpan sebab ada perasaan sayang nak makan... hahaha.. #sentaphatimaknak... tak de la, terus ngap satu, dua dan masuk yang ketiga baru offer ngan opismate...

 sungguh kalerful.. ada macam-macam kaler lagi sebenarnya..

rupa dah lah comel, kat belah dalam ada blueberry pulak tu.. cair di mulut lah jawabnyaa...

testimoni dari opsimate yang tak sampai 5 minit dah selesai...

hazry si pengantin baru : (akibat terlalu tak sabar nak masuk ke dalam mulut, satu dah jatuh ke bumi) sedapnya kak.. nak lagi satu boleh?

mekchu : amek lah.. akak beli memang nak bagi ko makan 2 bijik pun #TDDMKA

salmi : comelnya.. apam apa nih? kalau macam ni nak datang tempat mekchu selalu lah.. 

mekchu : kerusi kat sebelah saya ni memang untuk awak pun... duduk sambil makan apam polkadot #TDDMKA

wildcutecat : sedapnya.. tak payah makan nasi ayam lah macam ni (ayat reka sendiri)

sir capo : aku sanggup makan kertas.. apam ni aku nak simpan buat kenangan...

senahsirap : (makan sampai lelap2 mata) ada blueberry lah kat dalam... sedap sangat.. kat mana nak order?

tu dah masuk kali ke-5 baru mintak amekkan gambar..

 kat rumah budak kecik ni of kos sangat excited... 

"ermm.. lazat!!" sambil thumb up!!

kalau terdengar tekak korang seakan-akan memanggil nak makan apam polkadot, sila lah call anna The Night Baker 013-4044057. Jangan main2 wooo dengan tagline dia.. hehehe..

~APAM POLKADOT...menerima tempahan untuk seluruh semenanjung.. RM15 untuk 50biji.. MURAH kan???!!! sesuai utk dijadikan doorgift ape2 majlis.. hubungi Anna 013-4044057 untuk tempahan..SEDAP dan HALAL!..~

dah tau mana nak carik untuk menu birthday mi-cah bulan depan..

16 comments:

~izan~ said...

hehe,izan pun baru je test buat apam ni baru2 ni..mmg comey dan kiut..kat blog mekchu lg best,ada ramai model hehehe...

sha a.s said...

sana sini org duk gebang apam polka dot ni..haihh teringin la pulokk.....mekchu banje Sha la yer...ehehe

lydzar said...

huhu sedap sedap..
hari tu ada torai buat sendiri. rupa apamku langsung tiada, tp rasa dah ada..ermm lg senang kalau tempah aje kot..mmg tak berbakat la buat kuih2 bagai nih haaaa.. :tension:

eB ezrin said...

wah, mmg tertarik tuh... aci nk order utk besday aed nih... tq yer :)

littlehumblelynn said...

mmg kreatif kan...cantik!!

MaMa CyDa said...

wahhh terliur betul tgk model2 mekchu tuh ha ... mama nak buat sndri mintak maaplah. tangan tak bedung. buat kek instant pun bleh batat tau .. eheheheh tetiba dpt akal cam nak g mengorder jeklah ^_^

ratusiput said...

amboi mekchu tak tahan ramai testimoni dia...ehehe...mmg ngah top apam dot2 ni kan...tp ratu ske inti kelapa sbb tak makan bluberi :)

fazilzura said...

wah nmpak sodap tu ..

ni cover area mana?

Dee said...

smlm mkn kat potluck..sedap..tp bukan org yg sama buatlah..tetap apam polkadot..

mrs puex said...

mcm menarik, tertarik..:D

sesenang visit me @ http://mrspuex.blogspot.com

CaDLyNN said...

michah sambil mkn wat thumbs up tu..
meckhu..kajang die cover tak? nak order gakla...

~~@lyci@~~ said...

comey2.. tp aku malas nk buat muahaha.. kau pas skit kat aku mekchu.. nk rasa gak..

Anonymous said...

mekchu, anna jawab ye..

fazilzura & CaDLyNN : cover seluruh semenanjung..hantar by poslaju..kalo berminat, call ye.. tq in advance!

the night baker
-anna-

eda_ej said...

lapa la plak tengok apam nih.. lapo.. lapo.. lapo..

@in said...

semua kater sedap nii... nak coba lahh cam gini....

tq mek chu.

miloais said...

night baker tu kat area mana mekchu???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...