@churalliya

Friday, June 24, 2011

Kaki komplen kah mekchu?

Sambil sambil BW tu, mana yang terasa nak komen, mekchu terus komen aje.. tak kasi chan punya..

Ni kat blog Mappiau, kena komplen sebab dia malas nak update blog :)

sehari lepas, tu berduyunnn tibaaa dia punya entry.. 

Ni pulak kat blog Nini D.. kena komplen sebab tukar nama tak bg tau.. hahaha sukati dia lah kan..

tapi dia tetap melayan komplen mekchu.. alahai, touching nyeee...

dan dan tu jugak dia tukar nama asal dia balik... ngeeeee...

Dan yang ini dari blog bonda amani si penggila fefel tu..
 
Yang ini memang wajib ada tindakan segera.. blog dia loading terlalu selow..

 besoknya dah lajuuuu.. belum klik pun dah keluar :)

Mekchu komplen ikhlas.. ada yang tak suka ke?

15 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

teguran membina ok apa....tima kasih mekchu....nanti sila la belanja laksa...eh tetiba.. :P

Mimy Hamid said...

komen ikhlas la bgs takkan main sauk je...hati hipokrti kan kan kan...mak jujur ni mekchu...

syawalsimpsons said...

ntah..takat sue x penah kn lagi ngan mekchu.,,,..hahahah...klo kn pun x pe...komplen yg membina

fiza said...

Komplen utk kebaikan, tak salah ☺☺

Dee said...

dee suka..sila komplen di blog dee..tp kalo dee tak tukar mengikut kehendak mekchu..jgn marah haaaa...hahaha...

lydzar said...

takper la sbb komplen membawa kebaikan :)
meh komplen kt kaunter pertanyaan mommalydzar pulak meh

sha a.s said...

complaint ke arah kebaikan xpe... :)

mappiau said...

hahahaha patutla mase makan kat potluck opis tadi sy tersedak2 sampai tercekik taugeh, ghupenyerr ngumpat sini yeaaa hahahaha

hiks, siyes malu kene tegur kat mekchu malas!! hahaha,tapiii memang komen mekchu tuh nampak concern sangat akan diri ini *terharu* tu yang terus laju mencurah2 je lepas2 tuh mood nak hapdet entry. hahahahaha

kalo mekchu tak tegur rasenyer memang berparty la spidermen kat belog saye tuh wakakakaka :P

eB ezrin said...

kalo komplen eB pn boley... sbb x der manusia yg perfect kan? ;p

mummysyafie said...

mek chu..meh gi blog nor, cer komen cer komen. apa yang kurang boleh bagitaw. takde hal nyer..cepat tak nak loading?

-oP_ida- said...

terguran membina yew mekchu....
baru best........

Nini D.. said...

sape yg xsuke tu mmg sengal..hakhakhak

CuTeMiUt78 said...

eemmmm kita akan reply komen if ada yg sudi mengkomplen blog kita.. tapi cam blog mekchu ni... walaupun lama tak menjengah... still dlm listing utk kita dtg menjengah

makdara TERdiva said...

takmo komplen kat blog MDT ka?? :P

QasehnyaRania said...

senyum..tak perlu kata apa-apa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...