@churalliya

Sunday, June 26, 2011

Kira ikan kat tasik lagi

Kat seremban, xtvt utk budak2 amat terhad. Asyik2 kira ikan kat dalam tasik. Apa nak buat, nak bwk mi-cah jauh2 tak berani pulak.

Ke city park, S2 lah lagi...

Kali ni berjaya bawak nenek labu ngan bibik sama-sama. Bila tgk keakraban bibik ngan mi-cah tu, terasa mcm nak mengalir je air mata ni.. Tak smpai sebulan lagi, balik lah bibik tu ke surabaya..

Ok, sbnarnya nak luahkan perasaan x puas hati sbb papa-jit gi tournament golf dari pagi td tak balik-balik ni..

Haishhhh.. Nampaknya mekchu telah kembali membenci sukan 'pukul pukul jalan' itu..

Hetchu!!!!

Sent from my Red Lovers :)

16 comments:

rara pinkmafia said...

besh nya mekchu...nk g jugak.bila nk bwk rara lak?

Nini D.. said...

hakhakhak....

mummysyafie said...

eventho terhad, tapi mi cah macam enjoy je berlari tu. siap bibik lagi dukung. manja tul ngan bibik

nisa_perasan_cun said...

caye x nisa x penah pegi lg city park kat S2 tue...nmpak naa kan terok kan..hahaha

sha a.s said...

hehh..sabar sabar...

ratusiput said...

benci2 la slalu...nanti papa-jit menang bwk blk hadiah :)

Eye_nee said...

sure genius math nnt ni....dah siap boleh mengira ikan dlm tasik..kagum mak nokss..ahaksss...

♥MAMASYAZA♥ said...

samala cam akak pun, semenjak 2menjak ni, menci aje ngan sukan menebas ni, main sampai tak hengat dunia...menyampah

chekpid said...

besala tu...kalo laki takdok, pepandai la mengkreatifkan diri cari jalan utk happykan anak. asalkan depa sronok, dh kira berbaloi :).duit menebas ko tak mencik kan!!ha, dah ok la tu..lalalalaaaa

~~@lyci@~~ said...

apa kt sesekali bwk mi-chah jln2 sini lak.. jom2..

♥MiZz-siHa♥ said...

hehehehe....sabo2 mekchu..

♥MiZz-siHa♥ said...

hehehehe....sabo2 mekchu..

CuTeMiUt78 said...

eemmm kira ok gak la... ada aktiviti kira ikan di tasik kan

mappiau said...

alaaaa nanti papa-jit bawak balik sume hadiah konpem tak hetcu dah akekeke :p

Hilda said...

sabar....nak hadiah tak???

Pepel BoNda AmaNi said...

en dedi amani kan..nak sangat anak dia jadi pemain golf....wat the btoi kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...