@churalliya

Monday, June 27, 2011

Sesuatu yang menggembirakan

Dengar je ada jualan puspanita, pantas je dah terjegat kat sana.. kat bawah opis ni je pun.. selalu pegi ngan kak jem.. tadi nasib baik senahsirap yang ngajak..

Rembat satu untuk raya :)

 
brooch yang sangat meriah.. akak tu kata guna kat belakang tudung bagi yang bertudung.. tapi pakai kat leher pun cantik ape.. hahaha.. kantoi cermin ajaib di situ...

kalau dapat pakai kat baju plain, lagi naik seri..

selalu tak de la bernafsu sangat kalo nampak brooch sbb jarang pakai kan.. tapi bila nampak brooch yang terjurai2 ni, gigil2 tangan nak pilih sebab takut orang sebelah cop dulu.. hahaha..


dapat beli brooch pun happy..
dapat beli brooch pun nak masuk dalam blog..

ok, RM15 sahaja.. kena bagi tau harga, sebelum papa-jit baca sambil geleng-geleng kepala..

15 comments:

Nini D.. said...

kelas!!!.....

sha a.s said...

bwt subang pn cantek nih! ekeke

InaAchik said...

rajin papajit nak membaca blog yer... kalo achik, mak nak bacakan pon dia malas nak layan nok! :p

mmg kelas itu brooch.

lydzar said...

cantik !

amirah said...

brooch ni berat ke tak?tapi meriah...macam rantai dah sekali imbas

Ya ALya said...

sangat cantik...awat tak nampak muka mekchu....kalau nampak muka bertambah2 la cantik n seri nya....

si tuan putri kiUt said...

wahh kretip3....

mappiau said...

eh santek la itu brooch, samela kite asal ade jualan puspanita kat area opis ni mule la rambang mate huhuhu

ratusiput said...

mmg cntik mekchu...lain dr yg lain.unik.murah lak tu...

Ilhamny.com said...

lnda pun de satu bru beli last week.. RM15 gak beli...

Eye_nee said...

sempat jugak ko merembat satu sis...nice...

~~@lyci@~~ said...

mekchu, den dah ado 3 dah brooch camni.. jom2 dtg wisma tani.. arini ngan esok ada jualan puspanita...

Pepel BoNda AmaNi said...

cun la....

lynza said...

haha... gigil2 yerr... liza dua kali turun.. first survey jer.. berjaya gak rembat brooch jurai tp rm 10 jer.. kali kedua rembat inner plakkk... sebaik xturun kali ketiga n keempat dan seterusnya..

Mimy Hamid said...

aku ada brooch itu mekchu...heheh berbling bling di dada ku opsssssss...trend terbaru harus la pakai kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...