@churalliya

Monday, June 20, 2011

Wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest

Gambar senyum pun susah nak jumpa, ini kan pulak gambar tergelak...

Wildcutecat punya pasal, gigih selak semua folder yang ada dalam laptop ni dan akhirnya jumpa.. boleh la tu.. yang tergelak betul2 mmg NAN hado.. tau je la anak bujang aii tu kan serius orangnya... kalo part senget kepala dia mmg terror..

Ok adieb, ada 2 keping gambar ni..

Nama dak kecik ni : Najmi Syahputra a.k.a mi-cah :)
Tarikh Lahir : 17 Julai 2008..
Nama emak : mekchu a.k.a mama-chu :)

 jumpa gambar ni kat folder "6 bulan"

yang ini pulak jumpa kat folder dia "18 months"

kawan-kawan semua kalau nak join sila lah ke Wildcutecat 1st giveaway: your baby's laugh photo contest sebab hadiah dia baeeekkk punyaa... sampai tempat ke-5 taw.. 


Adieb, boleh menang tak ni? jom kita pegi lunch, mekchu belanja.. ngeeee....

12 comments:

wildcutecat said...

wawawa...ada org nak belanja lunch tgh hari ni. ceronoknye. hahaha. ni rasuah ke ape mekchu?

sha a.s said...

ade can nk menang ni mekchu...ehehe..all da best!

eB ezrin said...

mmg comei... happy dd's day :)

mappiau said...

waaaaa chomellnyeee mi-cah!! walaupun gelak sikit2 tapi taaaaatapppp menten cuumelll!! ngeh ngeh ngeh

mudahan ade rezeki utk mi-cah yea :))

Fieza79 said...

wahh best2..mcm ada chance nak menang je ni...

harap ada luck..

fiza said...

Tomeinyaaaaaa...good luck mi-cah & mekchu.

chekpid said...

syabbessss....jumpa juga gambo michah kan...kalo menang senang keje wcc..xyah nak pos bagai

Dee said...

good luck..siap rasuah tu..hahaha..

Mimy Hamid said...

micah kecik kecik comel nya...putih melepak...kulit gebu

Just Call Me Bitt said...

gud luckkkkkkk micha

mummysyafie said...

gud luck micah..

Nini D.. said...

muka najmi masa kecik sejibik mcm mekchu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...