@churalliya

Tuesday, July 12, 2011

Mi-cah didokong oleh Perdana Menteri

Bila maksu (makcik) call papa-jit bertanyakan adakah kami bersama-sama terjebak dan berhimpun depan sogo?

Sejurus selepas itu, kak eliz (akak ipar) pulak call papa-jit tanya kami ke sogo ke hari ahad selepas BERSIH?

Semalam, bila ayu (opismate) pun tanya soalan yang sama..

Dan bila salmi (opismate) pun masih bertanyakan hal yang sama..

 
 
 
 
 

Buletin Utama, Ahad 11 Julai 2011..

Korang agak-agak?

Kenangan BERSIH untuk kami :)

24 comments:

Ilhamny.com said...

larr micah rupanya..time brita tu, de asben ckp, ha, bdk tu pun xnak kat najib sbb najib peluh2..hehehe..rupanya anak kecil kwn ku ini rupanya..hehehe

sha a.s said...

wahhh.....mi-chah ngan PM ke tu? kelasss...

syawalsimpsons said...

ALAMAK...SUSPENS PULAK...MACAM MI-CAH TU...CER CITER..CER CITER....

amirah said...

uiii..gelemernyaaaa mi-cah..

NM02 said...

waaa...... kelas kau nok. glakmer tak hengat...

Nini D.. said...

ni bukan mi-cah....

~~@lyci@~~ said...

eh yeke michah.. jap2 tgk balik..

zaidah said...

gelamornyer dapat masuk tv tu....tengok muka micah pun mcm taku2 aje..

ratusiput said...

ke.........serupa cam mi-cah???ehehe..

* nauzalurun said...

rmbt micah x cmtu ar...kompom anak org lain nih...

Mimy Hamid said...

micah glamer ..kecik2 dah masuk tv...tumpuan media lagi..heheh..keanangan untuk micah gak..PM nak pegang dia takmo..hhuuu

~aSFaLiZa~ said...

huhuhu. alahai. jadik artis la gitu. huhuhu. eh saya tgk tau berita ni masa ni. best nya....

JIVEBUMZ said...

yeke mi-cah? iras2 jer kot...hehe

Nana said...

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq
ada hadiah utk sape yang sudi vote

MAPPIAU said...

uiksss sekali tengok memang macam mi-cah tapi setelah daku telek belek sampai nak tercium PC nih bukan mi-cah ehehehehe

alaaaa tak syiok la teka2 cenggini cepat la kaksu kasi jawapan saspen nih akekeke

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

lar, micah ke tu..Miera pun ade tgk juga berita tu..hehe..miera siap cakap dgn mak cik..bdak tecik tu tak nak dengan Datuk Najib..hehe

♥ LuRveLyAmiera ♥ said...

hehe..confius jup..betul ke tak..?

Just Call Me Bitt said...

micah ker tu??? wahhh syokknyaaaaa alaaaaa i takut salah teka tu tak reti nak agak...hehhe

Ya ALya said...

hehehhe.....bukan mi chah tu.......seiras je tu....dah belek2 dah ni.....

Softtouch [Hanim] said...

oooooo micah ke mekchu....micah nk otograf boleh?

mek chu mcm mana boleh najib nk dokong micah?ce cite ce citer...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pergh.. gelama la mi-cah masuk tv..
plus PM dukung lak tu..
hahaha, awat nanges tu.. rimas org ramai duk kerumun die ek?

mummy_ayu said...

wah..glamour micah..dah masuk tv ngan PM lak tu..cayalah.apa cer tu?

mummysyafie said...

macam muka micah, tapi saiz kecik sikit dari micah.

QasehnyaRania said...

bukan mi-cah..org lain kan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...