@churalliya

Monday, August 1, 2011

Dah tau punca

Bila ditelek dan dibelek, dah dpt tau punca kenapa sekejap boleh, sekejap x boleh update blog dari BB. Sbnarnya tak boleh update bersekali dgn gmbar.. Kalo update biasa mmg lepas.

Nasib baik tak hempas betul2 lagi BB ni.. Saje je menguji kesabaran dan kewarasan..

Langkah seterusnya, nak csi kenapa pulak x bleh update sekali ngan gambar.. Kalau ada yg dah tau jawapan, tlg share, bleh? #matikutu
Sent from my Red ® Lovers

10 comments:

.::WaNiE::. said...

sebab akak pilih gambar large kot.

kalau dalam mode large dia mmg besar satu pic 1mb++

kene set to medium

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oo camtu eh..sy update ngan gambor sekali ok je lepas..huhuhu..nape tu eh mek cu? den pon tatau nape mek cu takleh buat posting ade gambor if guna BB..

MAPPIAU said...

haah cecube akak pilih kecikkan saiz gamba pulak cube cube.

syawalsimpsons said...

padan main test2 tadi...egat nape...tak pe...csi jgn x tau...usaha tangga kejayaan

mummy_ayu said...

ayu pun..update guna hp, tak reti sgt lagi..baru sekali je rasanya.....

Nini D.. said...

bp byk kutu atas kepala yg dah mati?..;p

mummysyafie said...

nor lagi teruk, langsung tak tahu nak update dari BB.

Mama AA's said...

CS lagi selesa update pakai lappy... puas!!! hehe

mama_onie said...

Aku pun x berapa pandai update dr iphone. Kekadang x lepas nak masuk gmbr sekali. Paling hazab sokmo salah type - almaklumlah jejari gemuk asyik tertouch hurup lain je! Nak BB balik.

Farra Dhelina said...

? sies? saya ok je mekchu..kecik ke..besar ke..ok alhmdlh pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...