@churalliya

Monday, August 1, 2011

Menggadaikan jari

Semalam rumah baru habis cat.. nak tak nak, kena kemas lah jugak sebab hari kerja kitowang tak duduk sana.. nak tunggu hari minggu, al-maklumlah hari minggu dalam bulan puasa ni nak balik k.pilah pulak..

Sedaya yang boleh mengerah tenaga dan keringat mencuci dan mengemas rumah... kena siapkan jugak mekchu!! u go mekchu!!

Atok-jah banyak membantu... terima kasih atok..

Demi rumah yang bersih, jari sendiri tergadai..


Khusyuk menyental lantai dgn thinner... budak2 yang cat tu tiba2 je dah balik.. itu yang rasa nak mengauuummmmmmm je tu...

Tengok skang tangan ahkak ko dah tak cantik.. susah okehh ahkak ko ni nak thumb print masuk bilik server.. sape nak jawab? tsk.. tsk..

15 comments:

mummysyafie said...

cepat gi buat medicure..lepas treatment ok la tu mekchu

syawalsimpsons said...

x pe la..janji rumah ok...

therosputih said...

alahai...mmg sadis je tgk jari mekchu...cepat...do something mekchu, do something....ekekeke

KhaiZa said...

he he
--
masalah jerawat?kulit berminyak?kulit kering?kegemukan? - Jom Jengah Khaiza Beauty Shop

sha a.s said...

bwt plastic surgery je lerrr....ekeke

~~@lyci@~~ said...

kesian tgk tangan kau mekchu.. apsal tak pakai sarung tangan.. tu ada can mintak papa jip sponser buat manicure tu hehe..

Nini D.. said...

tsk jugak...abeh la...mekchu jadi alien sbb takleh masuk bilik server

cadlynn said...

gigihnye meckhu membersihkan rumah :)

abes jari tomey tu :p

cemomoi said...

waaa takde le susah dan kalut bila nak raya sok...

mummy_ayu said...

alahai..sian tangan dia...sapu losyen banyak2...

MAPPIAU said...

pakai la losyen johnson baby johnson (eh tetibe terpromote :P)

ratusiput said...

takpe mekchu...yg pntg hasilnye mantoppp..ehehe...

Nida said...

pakai losyen pelembab banyak2

amirah said...

takpe..demi rumah terchenta... : P

NeenaAnuar said...

mekchu lain kali guna glove! en. teman pun pakai glove kat umah ni biler wat kerja2 menyental! ehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...