@churalliya

Thursday, August 25, 2011

Header Raya dah boleh gantung

Horeeyyyy... Mak sokeeeee.... Baru lah terasa nak beraya..

Header raya dah boleh pasang.. akan berada disitu sehingga habis mood beraya.. Terima kasih kawan-kawan semua yang bagi cadangan dan membantu mekchu di kala kekalutan.. hohohorlickehh?

Mekchu delete gambar-gambar lama kat dalam picasa web album.. fuuhhh #lappeluh..

Thanks eya di http://eybizzonline.blogspot.com sebab sudi designkan header dan kad raya :) Kad raya kejap lagi tayang.. lalalalalala...

"Blog tanpa header ibarat keluar tanpa henbeg.. ada yang suka dan ada yang rasa serba tak kena.." 

9 comments:

fiza said...

Wah...merah menyala, cantik ☺☺

lily_lotus said...

nice one :) salam aidilfitri mekchu

Suria bte Karim said...

nti pas raya, leh psg header baru plak... nie raya tun lpas kan...
hehehe...

Nida said...

Alhamdulillah berkesan juga petua Kak Nida tu ye..hehe

AKO @ retna said...

wah merah menyala...
selamat hari raya mekcu..

musti dah ready2 nak bercoti..
mood holiday je skrg ni kan ;)

~~@lyci@~~ said...

meriahnya header raye kau.. cun cun..

etiey.com said...

comel header nie.. merah nya mak ngah!!! selamat hari raya maaf zahir batin

Nini D.. said...

i LIKE header u seploh juta kali!!

Hanis Azla said...

sungguh cun header raya dia.. nmpk sungguh ceria.. Salam kenal yer mek chu.. thanks sudi singgah di blog akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...