@churalliya

Friday, August 26, 2011

Perhimpunan Ogos

Suksessssss....

Alhamdulillah, majlis berjalan lancar dan rata-ratanya semua berpuas hati.. persiapan memang dahsyat laa sebab semua macam dah set target yang tinggi bila unit ICT yang jadi host.. kenapa erk? nasib baik kitorang ada team multimedia yang superb.. dan hasilnya amat memuaskan..

Dilema nak pilih tema hari raya ke tema kemerdekaan.. korang agak-agak?

Dan ada sedikit kesilapan teknikal yang tidak dijangka pagi tu.. yang lain-lain tu almost perfect.. kesilapan apa? lu pikir lah sendiri.. yang penting, belajar dari kesilapan.. tak gitu hazry? hahaha..

kalau tgk betul2 gambr ni, korang dapat agaklah apa yang tersilap pada pagi itu.. ya, en.capo pun disitu sama-sama membantu..

mekchu dan senahsirap diapit oleh student praktikal.. sedang menggulung nombor cabutan bertuah..

tak sangka kehadiran yang sangat ramai.. dorang memang ternanti-nanti kalau UPTM jadi host.. hahaha.. konpem banyak video, banyak gambar dan banyak kejutan..

mekchu di layar putih? apa bikin tu......

beruntung sangat siapa yang lahir bulan ogos.. siap ada video sorang-sorang pas tu boleh cakap-cakap.. tuju lagu je tak boleh.. ngko ado? pas tu kelahiran pun ada video baby.. tahun depan bulan bila ntah turn kami semula.. mau planning sbb nak ada video baby jugak.. hahaha ober..

mekchu sekadar gadis pembawa tulang.. eh dulang je hari tu.. partner mekchu kak jem dah tak de.. jadi tahun ni ada bergu baru dengan senahsirap..

ya, hanya gadis dulang... tapi cun...

Tema kemerdekaan laa.. tema hari raya macam tak sesuai pulak walaupun mood raya dah merasuk dan meresap ke dalam diri semua orang kat dalam dewan tu.. ada video kemerdekaan dan diakhiri dengan lagu merdeka tanggal 31 tu..


 harap2 korang tak nampak mekchu tengah buat apa.. hahaha...
masa tu kan... ada 6 orang jejaka gajah.. ehh gagah lari-lari dari atas tangga tu kibarkan bendera.. 3 belah kiri, 3 belah kanan.. pas tu semua pun kibarkan jugak bendera masing-masing masa nyanyi lagu tu.. suka 18x..

bukan poyo, tapi menghayati kembali detik kemerdekaan.. nak pulak tahun ni bersekali dengan hari raya.. memang tak ingat merdeka lah jawabnya..

 sempattttt....

  sebelum balik beratur salam hari raya dengan Dato'.. 

 kami semua bergambar dengan pengurusan tertinggi.. opss lupa, kitorang pakai baju baru okehhhh...

UPTM memang best..

ok last mengambil semangat merdeka sambil memakai baju raya.. helmi tu saje nak enterprame dengan puan su dia :)

Ce korang bagi tau, macam mana mekchu tak sayang dengan opismate mekchu sekarang? Ini lah tempat kerja yang paling best!! Kalau lah boleh selamanya nak berkhidmat di sini..

12 comments:

~~@lyci@~~ said...

ohhh, tetibe aku termemorylane lak kat uptm huhu... mmg tmpat yg paling besttt..

Pepel BoNda AmaNi said...

gadis litar..eh cilap gadis dulang yang cun..eh mekchu..gadis ke???? lalalalallala

PUANSTOBERI said...

smgt merdeka. gud gud.. td kiterang pun ada perhimpunan bulanan.
tp takde tema merdeka plak. seme pasal raya. haha. tau pak menteri harus kena sbb bawah agensi KPKK nieh. hihihi.

wahh.... cantik baju batikmu itew Mekchu... hihi :D

Nini D.. said...

perghhh...memang best!..rasa cam nk keje sana..mekchu,...inaachik nk prebetkan blog dia..cepat g tengok!!!

zaid said...

cunnn!

apa yg silap yer pagi tu?
aku nk teka:
1. pakai laptop tp plug jauh bebenor, jenuh cari extension
2. kaunter lupa nak label, kelam kabut pegi print terus staple kt meja
3. bendera malaysia x cukup 7 line putih dia...

Daddy Ziyyad said...

Saya nampak mekchu tgh buat apa...hahaha..tgk sibuk ambik gambar!


Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir Batin... :)

nisa_perasan_cun said...

wah best nyer......

CaDLyNN said...

ahaha..gadis dulang tp cun.. :p

selamat hari raye mekchu :)

Nida said...

Selamat menyambut Aidilfitri yang bakal tiba..

Makan ketupat tu ingatlah Kak Nida yang jauh ni.... uwaaaaaa

cemomoi said...

bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

Dee said...

gadis dulang yg cun..ni kalo kak jemah baca..dia nanges tak? hahaha..

baju lawalah..tp tak nmpk apa yg kurang kt gambar tu..

Bitt (double IS) said...

best la mekchu...salam kemerdekaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...