@churalliya

Wednesday, August 17, 2011

Kak Jem bagi nota tulis tangan

Korang dah baca kan cabaran kak jem masa kat Bali hari tu.. tak sia-sia dia ke sana sebab semua aktiviti adventure dia dah buat demi janji dia kat blogger.. paling tabik toing2 adalah part scuba diving.. eh, bungy jumping jugak.. hahaha..

Sebelum pegi hari tu kan dia singgah opis sekejap amek order.. hahaha.. Dan hari ni ole-ole Bali tu dah sampai kat opis.. di hantar oleh en.badang..

Paling tak tahan ada notes yang ditulis tangan.. senget-senget tulisan dia.. nasib baik bukan kertas A4 kosong.. senyum je mekchu baca.. kak jem, jangan risau.. semua telah diuruskan dengan jayanya..


 

Oyye, kak jem adalah kembar mekchu kat opis ni dulu.. sekarang dah terpisah sejak dia naik pangkat dan bertukar ke Jalan Duta.. tsk tsk.. hujung bulan depan dia akan ke Bali lagi.. kali ni menang Marie France Bodyline pulak.. pergghh.. bertuahnya badan.. mekchu tumpang gembira..

Ayat p/s dan p/p/s dia kat bawah tu sangat terharu.. rindu sangat dengan kak jem...

9 comments:

littlehumblelynn said...

mmg kawan sejati susah nak carik ganti :-)

amirah said...

bertuahnya asyik menang..

marinahunny said...

kwn baik mmg takkan dilupakan ;)

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?2cdbade06a2d3e8a827f195e912bc8f2

Dee said...

sahabat sejatilah kak jem ngan mekchu ye..mmg akan sentiasa di hati..tak kiralah mana dia pergi..eh dh mcm bunyi pantun lak..

~~@lyci@~~ said...

utk org putrajaya xde ker hehe..

MAPPIAU said...

alolololo siannyer die...nanti raye pegila jalan2 raye umah kak jem yea hehehe. Nanti nak pergi roger saye skali yeh hiks.

rara pinkmafia said...

utk rara ada tak?hehehe

Pepel BoNda AmaNi said...

rezeki kak jem kan...best jerk kan...

QasehnyaRania said...

bnyaknya key chain tuh...
bertuahnya badan kak jem menang kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...