@churalliya

Monday, July 25, 2011

Bertemu mu

Lalalalala....
kepochi nak amek tempat..

olo lo lo lo looooo... rindunya ngan kak jem..

pagi tadi test send bbm kat jemah.. kot2 lah sejak dapat i-phong 4 free dia dah tak layan bbm lagik kan.. sekali reply terus kata nak singgah opis.. weeeeeee... (free bermaksud tidak perlu bayar (jelessss))

"akak, kenapa kak jemah nak singgah opis? dia nak amek order ke?" hahahaha.. hazry, ko mmg pantas dan tuntas..

maklum lah, org nak pegi bali kan.. harus lah amek order dari kawan-kawan lama..

oyyye.. jemah adalah pemenang Hotlink Now You Can dalam kategori adventure.. dan dia akan diterbangkan ke bali selama seminggu!! dia memang patut menang sbb ramai yang teringin nak tgk dia buat bungy jump... dan mekchu tambah sikit.. teringin nak tgk dia buat bungy jump sambil pakai skirt kaler pink :) tapi frust sbb bungy jump kat bali tutup :(( tak kira.. nak tgk jugak!! organizer hotlink, sila gantikan aktiviti itu dengan sesuatu yang melompat-lompat jugak ok..

Zaimah (mekchu pnggil zaimah.. kat blog je pnggil kak jem), lek lok ehh kat bali tu nnti taw & congrates.. shopping ingat kitowang... mwahh mwahhh kembar... (verangan bila nak jadi macam kak jem jugak)

11 comments:

sha a.s said...

muke mekchu ni bile tgk betul2, ade sket2 mcm muka kwn sha kt kolej dulu....rindu pulak kt dia...

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan tengok orang bertuah nie....anak grandma amani *babysitter* amani pun sama..asyik bertuah jerk dalam blogging nie..dapat g new zealand lagi...sangat menjeles berganda2...

mamyharraz said...

bestnya ada kwn baik org glemer ;)

tp mekchu pun glemer jugak taww :)

ratusiput said...

bertuahnye badan kak jem... :)

littlehumblelynn said...

mekchu

best kan vp menang..
masa baca entry dia minggu lepas..kita lak yg over..like!!

Nini D.. said...

hebat kak jemah!!

mrs puex said...

owhh..akhirnye kak jemah menang ye..hihi...org kg cheras baru menang..cayok! cayok org kampung ku!!

therosputih said...

kak jemah menang....waaa...kagum...nak otograf...errr...tetibe plak...

MAPPIAU said...

insyaallah nanti musti ade rezeki mekchu pulak menang. Mane tau nanti pergi ostrolia freee haaaa hihi

Nida said...

lawanya baju Mekchu pakai.. tergoda I..huhu

Mimy Hamid said...

jauh jalan ko jumpa kak jemah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...