@churalliya

Thursday, August 4, 2011

Menghargai

Terlalu menghargai korang semua..

 72 likes.. tak tau dah mana nak sorok muka.. 

dan merupakan entry faling for-fular.. harap2 bertahan lama..

dah letak link kat tepi jugak...

sebenarnya nak ucap terima kasih kat 2 orang ni yang banyak tunjuk ajar mekchu masa mula2 nak bergoblog 2 tahun lepas.. thanks to sifoo jemah viruspadu dan sir capogrande..

kenapa kepoh? ehemmmm... sekius me pehlissss... 1st time masuk majalah hokey, mestilah 3 bulan, 3 hari cerita tak habis.. kalau dah tak larat baca pasal cerita masuk majalah, tolong masuk kan lagi dan lagi dalam majalah.. lama-lama kalau dah boring, konpem tak de cerita lagi.. ngeeee...

14 comments:

amirah said...

ala, takpe, cerita lelama pun tkpe

MAPPIAU said...

ape de hal kak kalau nak kepo pun saye likeeeeee jugek okeh hihihihi

kalau kite sempoiiii orang pun senang kan kan kan hehehe

POSH76 said...

glemer u

sha a.s said...

jeles! xmo kwn mekchu! muahahah

Arissa said...

den pun xmasuk majalah lg nih...haish....huhu...open table cukup la...chicken rice for two okeh??? wink wink...

~~@lyci@~~ said...

len x masuk majalah kasi tau.. nk tumpang sekaki huhu..

~~@lyci@~~ said...

kau rs pb kat entry aku tu kau punye ekkk hehe.. alah, aku rasmikan dulu publish kt sini haha... nnt kau buat entry testimoni kasi aummmm aummm skit tau.. mn tau laris lak sok aku kasi hadiah bebeday to u baikkk punye haha..

Pepel BoNda AmaNi said...

tue seb baik mekchu...klu bonda amani..maw dia story 6bulan purnama...hahahahaha..

Kakibuku said...

Tahniah..

therosputih said...

ala...biaq pi lah nak bising ke idok...suke jugak...ekekeke

Lee-Yan-Naa said...

hahaha..sweet la akak..kalo saya pon mesti lama kot mood exited tu...bangga tu kan

Farra Dhelina said...

auwww gelemer mekchu!!! wewitttt

e.l.i.z.@ said...

hahahaharus lah 30hari 30malam kan kan kan..bukan senang nk masuk majalah

Mimy Hamid said...

glamer skrang blog oren..tahniah mekchu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...