@churalliya

Friday, August 5, 2011

Doomagic Pillowcase

Najmi dah ada sarung bantal baru.. weeeeee.... sebenarnya memang dah lama sangat nak cari sarung bantal yang cantik-cantik untuk budak.. tapi setakat cari dalam hati aje lah.. macam najmi, dia kan dah pakai bantal saiz dewasa..  sekali terpandang kat Arissa's Choice dan terus choppppp....

Najmi dan mi-cah adalah merujuk kepada budak bobot yang sama...

Tak nampak sarung bantal nya?... lek lu.. sap kok lu.. 

Copy paste dari blogshop Arissa's Choice

Doomagic Pillowcase

Fit standard sizes of pillows.
Size:80 x 55cm

  • Made from ultra-soft 100% cotton with soft poly fill in in the tails, ears, fins and feet. Doomagic Pillowcases fit standard sizes of pillows.
  • Ultra-soft 250 thread count sateen cotton sheeting.
  • Features feet and tails stuffed with premium poly fill.
  • Machine-washable,durably constructed.

HARGA PASARAN : RM 38 - RM 45
HARGA KAMI : RM 35
 Lola the Bunny
Kod : DM 01
Status : Available
 Coco the Cat
Kod : DM 02
Status : Available
 * Pillow not include
Dan inilah mi-cah punya...
 Dylan the Dino
Kod : DM 03

Anda juga boleh membuat pre-order untuk design yang lain. Hanya perlu deposit RM15 sahaja. Jika tiada stok kami akan memulangkan kembali wang anda. Untuk pre-order kami akan membuat penghantaran selewat2nya pada 15 Ogos 2011.

 Design lain yang boleh dipilih ialah seperti berikut :-

Harold the Dog

Zeke the Fish
Brandy the Pony
Mi-cah suka sangat dengan 'bantal nenesor' (dinosour) dia tu.. tak boleh lah orang lain pinjam sekejap, terus ditarik tanpa perasaan simpati langsung.. Nak tengok rupa bila disarungkan kat bantal tido mi-cah?
pandai malu-malu wooo budak ni skang...

pas tu pandai berlakon jugak buat-buat tido kena sangat lah dengan tema 'bantal nenesor'
haaaa.. nampak kan.. mmg ngam2 dengan saiz bantal yang kita beli kat jasko tu.. so, dunt worry.. kain dia pulak mmg sejuk sebab 100% cotton.. pas tu macam 'bantal nenesor' ni kat belah ekor, kaki tu ada siap2 macam sponge kat dalam dia.. sangat selesa..
najmi a.k.a mi-cah

"mi, sape beli bantal dinosour ni?"
"papa"

ermmm.. papa ko gak yang dapat nama....

Ok, jika berminat sila klik di Arissa's Choice untuk jatuh hati padanya...

12 comments:

mummy_ayu said...

dah beli dah...Untuk Ian Dino sama ngan micah punya, untuk Iris of coz la pink..bunny..beli kat Apple' of Eye Mom...lebih kurang je harga pun...

sha a.s said...

comelnye bantal dia.....

amirah said...

shanteknyaaa...macam nak beli plak,..

~~@lyci@~~ said...

wahh.. comeyy.. nk gak lah beli bntal nenesor camni utk adam ;)

Pepel BoNda AmaNi said...

xmo la tengok kang terjebak...baru tengok kat sini dah meronta2 napsu belian nie suruh belikan amani...argghhhhhhhh bantal xraya xnak beli..kekeke :P

mimi said...

ko nihhh... buat aku terliur je la tp x best la telan air liur je kann!!! x pasal2 terbeli sarung bantal rayaaaa.. hihihiii...

mimi said...

ko nihhh... buat aku terliur je la tp x best la telan air liur je kann!!! x pasal2 terbeli sarung bantal rayaaaa.. hihihiii...

Nini D.. said...

sila claim duit bantal dari papa-jit.hakhak

AKO @ retna said...

oo bantal bentuk sama je ek cuma sarung je la yg pelbagai ghope hehehe cam menarik je kan...
bole try gak ni.. thanks mekcu!

ratusiput said...

ala mekchu nape tunjuk...kan rasa mcm nk bli...

Mimy Hamid said...

ku jua sudah jatuh hati...mari kita terjah blog ini..thanks mekchu

Bitt (double IS) said...

sudah jatuh hati....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...