@churalliya

Wednesday, October 12, 2011

Creepe Kurung Saiz S, eh XS pun muat lah..

Menginginkan creepe kurung..

Tapi tak tahu mana satu..
Nak beli semua tapi tak mampu..
(eceh pantun 2 kerat lagi)

Sedang memilih sepasang baju sebagai hadiah sebab menang contest tempoh hari. Ini adalah koleksi yang still available di Butik Matase Sutera.. mekchu pakai saiz S (perlu ke beritahu?)
 
Creepe #1

Creepe #2
 

Creepe #3

Creepe #4

Creepe #5

Tapi chiffon pun ok jugak. Cuma perlu pakai inner..

Chiffon #1

 
Chiffon #2

Chiffon #3

Chiffon #4

 Chiffon #5 

Aduh pitammm...  nak suruh pilih satu pun susah erkk..

Korang yang baik hati, tolong pilihkan satu.. nanti mekchu pakai time kita keluar deting.. boleh?

Cantik kannn... Korang kalau nak dapatkan baju ni pun boleh.. Join contest mekchu dan pasti korang pun boleh dapatkan sepasang.. Boleh kita pakai sama-sama keluar deting nanti (saje sebenarnya tayang baju buat pembakar semangat masuk contest)

Tinggal lagi seminggu.. habiskan draf tu dan publish cepat-cepat :) Kan dah ada contoh karangan cikbedah tu.. susah okeh nak jumpa contest yang siap bagi contoh karangan.. 

Klik DISINI untuk maklumat contest.. mekchu menanti penyertaan kawan-kawan dengan penuh debaran.. Kepada yang dah join, terima kasih banyak-banyak.

24 comments:

CaDLyNN said...

cantik2nye baju2 tu...huhu..


ha? mekchu wat contest? kenapa lin tak tau??? kenapaaaa??

CaDLyNN said...

adoi..nak komen lagi...suke gile tgk baju chiffon#1 tu..cantiknyeeeeeeeeeeeee

ouh..maaf..komen dgn emosi sekali..ehehehe..

Mimy Hamid said...

pilihan mataku yang terang terang aje..nah Creepe #3

mummy_ayu said...

tu la..semua pun cantik2..nie ada size besar tak nie? kang menang tak tau lak nak beli apa..he he he..
join pun lum..kena sambung perah otak nie..

Aini said...

Chifon 1 & chifon 2 cantik gojes gila babas mekchu..... ketap bibr tengok sbb geram tgok..huhu

Qaseh said...

mataku dah terpukau....semua cantek2 belaka.aduyai...kena join ni...

n o h a F i z a said...

chiffon #2 tu nampak manis jek. lagi2 kalau mekchu yang pakai. memang adek manis lah...

amirah said...

waaaa...semua cecantik laa...rasa mcm tak sempat nk wat karangan la mekchu..busy sgt2..nak wish gud luck la pada sesape yg menang tu..bestnya dapt wet..

ratusiput said...

ratu ske crepe 1 ngan chiffon 4... :) pilihlah yg mane baju mekchu takde lg kaler tu...

Anonymous said...

crepe #3.. seswai utk warna kulit kaksu..

CT @ Acik Na said...

mengikut ramalan daku.. creepe #3 dan chiffon #1 itu amat bersesuaian dengan mekchu.. shantek...err baju tu .. + mekchu comey.. wah...deboom muchacha bonita derrr...
(bg pendapat sambil termenung.. bilo lah den leh pakai baju cenggini...huhuhu.. )

Yana Kama said...

no 3 cantik kak..color dia maveles!

A.s.t.i.n.a said...

Allah. cantiknyeee

littlehumblelynn said...

Chiffon #2 mcm lebih menawan utk mekchu yg kulit cerah.

Nad @ MamaZakwan said...

suke sume, suke sume, suke sume..!!!
cantek!!!!!!

PUANSTOBERI said...

creepe #2 tu la cantik.
Black kan napak elegent. eceh.
Plak tu bunga dia kaler pink, lg menyerlah.

therosputih said...

i vote for creepe #2

tetttt...tekan button...muktamad...

siti ika said...

creep#2!!! eklsusifffffff....

Alycia said...

pitam... cantik sgt...

kalau aku, pilih creepe #2 & ciffon #2 jugakk ;)

eh, kalau aku beli personal guna nama kau.. dapat x harga kengkawan hehe..

~najwa~ said...

creepe 3 & chiffon 1
tu nampak ayu!!

Pepel BoNda AmaNi said...

creepe #3 memanggil2ku....mekchu..mekchu..mekchu...eh tue bukan aku..tue mekchu...salah nama plak.. :P

Pepel BoNda AmaNi said...

mekchu...top commentators tue xdapat ke baju creepe selai....lariksssssssssss sebelum kena piat telinga....

lily lotus said...

creepe #3 yg bukan chiffon tu chantek!

InaAchik said...

fuhhhhhhhhhhhhhhhhhh~~~
semua cantik2!
bila nak mengarang ni...
otak lemau la plak skrg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...