@churalliya

Thursday, August 4, 2011

3 kali Khamis baru siap

Rindu nak naik altis.. Rindu nak tengok dragon ball Z dalam altis... Rindu spek mata hitam esprit yang tertinggal dalam altis.. fuhhh, nasib baik tak hilang..

Korang nak tau, total bill repair altis tu lagik 60 hengget nak 9riban.. ya ampunnn.. naib baik lah claim insurance..lama pun tak kisah laa... hasil dia serupa baru beb!! oyye, hantar bengkel sebab papa-jit eksiden langgar moto hari tu.. eh, bukan dia yang langgar, tapi moto tu yang langgar dia..

Sekali lagi, cobaan nak update dari BB semalam tapi masih menemui jalan buntuT.. hahaha.. geram ahhh.. camera dah setting image paling kecik.. small (640x480) pun tak maun gak..

Mekchu agak la kan.. main agak-agak je la sebab dah kehilangan arah sebenarnya.. agaknya selama ni mewah upload gambar besar2 bagak, mungkin space dia dah penuh dan tak boleh nak attach gambar lagi.. space apa?  ntah.. space cop gaban kot!!

Logik tak?

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

huhuhu xpenah naik altis...kesian dak..kesian dak???

syawalsimpsons said...

nanti dah ok altis....ajak la siti suraya naik altis ngan suraya mazni ye...kikiki...leh tgk dragon ball sesama...kakakkaak

AKO @ retna said...

perghhh fengsannnn tgk rege yang kena dibayar....

MAPPIAU said...

space cop gaban???? hahahaha pestime eden tau ni ade cop gaban hahahaha

bonda dadif aka akish said...

wohooo...naseb insurans....

kalo sendiri punye...fengsan!

amirah said...

uiii mahalnya..fuhh berpeluh dengornya..tambah2 lagi nk raya ni..

~najwa~ said...

altis pun mau raya!!hehe.

POSH76 said...

sakit ati kalau keta kena sikit walaupun calar ajer

Nini D.. said...

9 ribu???!!!!!!.....pingsan !

Dee said...

wah..altis baru dekat nak raya..walau bukan baru beli tapi baru kuar dari kedai repair pun jadilah..

~~@lyci@~~ said...

berdesup altis balik raya kat pilah nanti ehhe..

ratusiput said...

9k???demam jap...ehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...