@churalliya

Friday, August 26, 2011

Mulut melopong tiada siapa yang tahu

Seronoknya facial tadi.. Crystal clear ntah apa nama dia.. mekchu amek pakej, sampai tahun depan pun tak habis-habis... 

Rupanya pakej sekali dengan massage tangan dan kaki.. sorang urut kaki dan tangan, sorang lagi urut muka.. korang dapat bayangkan tak dia punya kenikmatan?


Sedar-sedar mulut tak boleh tutup.. "apsal mulut aku ketat sangat nak tutup ni?" rupa-rupanya mask dah kering.. hahaha.. dia mengering dalam keadaan mulut melopong.. OMG! nasib baik tak de orang kat situ.. entah bila dia pakaikan mekchu mask entah.. kalo tau pakai mask, tak de lah biarkan mulut melopong.. hahaha.. punyalah lena...

Sape yang dah lama tak gi facial tu, baik pegi cepat-cepat.. teringat cornie (awek yang facialkan mekchu) tu cakap bila nampak jerawat kecik kat muka.. sambil usik jerawat sambil dia cakap "muda lagi mehhh" hahaha.. nampak sangat jerawat hanya hinggap di muka orang-orang muda macam mekchu.. auuuuuu malew..

Hari ni ramai yang last keje kan.. semangat nak beraya semakin berkobar nampaknya.. jangan lupa jenguk-jenguk mekchu kat sini tau.. dan jangan lupa jugak update cerita raya korang.. Daaaaaaa...

9 comments:

PUANSTOBERI said...

oh. lama juga tak facial nieh.

Anak buah ada bkk kedai facial, rasa pas ni tetiap bln mau facial ngan beliau. Azam baru. Huhu :D

fiza said...

Ekekekekeke...dpt ku bayangkan mulut mekchu yang melopong penuh kenikmatan itu ☺☺☺☺

Nini D.. said...

harap-harap adik ipar den bawakla balik berokband rayo nih..kalo x,..matikutu la jawabnya duk Kota..

POSH76 said...

Salam lebaran...

~~@lyci@~~ said...

same lah ngan aku.. td thari smpat g wat rmbut raye lagi.. awww

eh, takde kaitan pun entry aku ngan kau hehe.. kalau wat cekodok kat umah semban tu, jgn lupe roger2 yer ;)

Bitt (double IS) said...

akekekekekkeke mesti amoi tu dah sapu apa yg tak patut tu yg bertambah keras jek kot...akkakkakak opsss joking king kong...muka mekchu memang muda berseri taukkk hehehe adehh bila nak facial nehhh masih tak dpt idea nak tingalkan budak berdua tuh lagikkk....uwaaaa

mrs puex said...

hahaa...mesti cute jek mask tuh kering taim mulut tgh ternganga..hihi..

CaDLyNN said...

hahaha...mekchu ni klaka la...boleh pulak terlopong sbb mask da kering..hihihih...

selamat hari raye to mekchu, bro john n mi-chah! :)

Eri-chan said...

wah berseri2la muka di pagi raya ya..
selamat hari raya mekchu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...