@churalliya

Wednesday, September 28, 2011

Menggeletek

Pernah terjadi tak kat korang satu kejadian atau peristiwa yang kalau teringat, mesti nak tergelak?

Gelak yang bukan gelak biasa, gelak yang sampai tak keluar suara dan meleleh air mata.. Gelak yang sampai anak boleh terbangun dari tidonya..

Dan sekarang dah 3 hari peristiwa menggeletek tu berlaku.. kalau teringat, mesti nak tergelak... hahaha tengah menaip sambil tegelak...

Bila tengok gambar meja tulis mi-cah ni, terus menggeletek berganda...wakakakehkehkeh..



Itu adalah lawak suami isteri.. makanya adalah secret untuk cerita kat sini.. dan entry ini khas untuk papa-jit di langkawi sana..

Kali ni tak terasa sangat dia out-station sebab ada meja tulis untuk menghiburkan hati.. hahahaha..

Papa, jangan lupa belikan cat dinding kaler kuning.. ehhh.. beli kinder bueno mama.. nak makan sambil menulis atas atas meja tulis...

11 comments:

amirah said...

huhuhu...ni secret suami isteri la ni ek

eisyaawie said...

sukenya dia...:D

Pepel BoNda AmaNi said...

motip gelak xmaw berjemaah....

InaAchik said...

pissstttt, babe... bisiklah lawak suami isteri tu? aku excited ni nk dgr. nak wak lawak jugak kat achik...

syawalsimpsons said...

nak tau jugak....nak menggeletek sekali

fiza said...

Cer citer mekchu, apa yg menggeletek sgt tu, nak tumpang gelak skali...akahsss...

mummysyafie said...

jap..nak teka apa ynag buat mekchu gelak tak hingat..

::NureeN:: said...

pernah.. gelak sambil menagis keras peraut.. x leh nk berhenti lak tue..
tp apa ya agaknya pasal meja ni yg menggeletek sgt tue hehhe ;p

Bitt (double IS) said...

pernah ada memory cenggitu...huhuhu

zaid said...

aku x paham langsung...

NeenaAnuar said...

*mode confuse* :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...