@churalliya

Tuesday, September 27, 2011

Premium Beautiful.. Teringin sangat mencubanya..

(Sticky Mode 48 jam)

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan.. Wanita sanggup berhabisan ribuan ringgit untuk kelihatan cantik.. Wanita akan rasa kekurangan apabila diri dikatakan gemuk dan tidak cantik.. Kenapa perlu macam tu erk?

Dan sekarang Corset Premuim Beautiful (PB) dah menjadi kawan karib kaum wanita.. rata-rata pun dah bercerita pasal keberkesanan PB ini.. jasa PB kepada kaum wanita sekarang memang telah terbukti.. selalu kan kita baca testimonial dari pengguna PB ni.. teringin tak nak mencuba?


Setidak-tidaknya kita berusaha untuk kelihatan cantik.. tidaklah tunggu tanpa ada sebarang usaha.. PB ni telah terbukti dapat menurunkan berat badan disamping meningkatkan kesihatan badan.. Sangat sesuai kepada mereka yang risau untuk makan pil dan mengambil sebarang ubat-ubatan untuk kurus (mcm mekchu la nih). Tapi kalau nak pakai corset, tak de masalah..

PB Corset ini terbahagi kepada 3 iaitu LONG BRA, WAIST NIPPER dan LONG GIRDLE..

Dan ini antara kebaikan memakai korset PB :
  • Mengempiskan perut
  • Menurunkan berat badan dengan cepat
  • Melangsingkan badan
  • Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat
  • Menyembuhkan luka episotomi dengan lebih cepat
  • Mengeluarkan darah-darah kotor dari badan
  • Meningkatkan metabolisma ibu-ibu bersalin
  • Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu
  • Lebih selesa
  • Tidak panas
  • Senang dipakai dan dibuka (tak perlu nak suruh mak pakaikan tiap2 hari)
  • Dan paling penting tak menyakitkan langsung 

Ini ada gambar daripada pengguna sebelum dan selepas menggunakan PB yang belum pernah dilihat di blog ini lagi.. 

Sebelum memakai korset PB..


Dan selepas...
 Part pinggang tu.. rampinggg sangat...

Ok, kalau dah ada impian dan niat nak mencuba, sila contact.....

Contact person – Nanie (0127444690)
FB : Nanie Dean
 

Orang lain dah lama mencuba, korang tak teringin ke?

16 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

agak2 klu pakai skrang..ramping dak pinggangku?? :P

lydzar said...

teringin gak pakai mekchu. tp tunggu sampai seru sket lagi hehe

eB ezrin said...

ramping auwww :)

Alycia said...

yeahhh.. sy adalah pengguna pb.. pandang & lihat la, tiru mcm sy ;p

fiza said...

Mahal sgt lah, tak mampu mak nok.

Bitt (double IS) said...

:)

e.l.i.z.@ said...

mahal tu 1 hal..pastu leceh la ada byk sgt attachment kt bdn :P

ratusiput said...

dan kalau nk yg 2nd hand ble contact ratu...baru 3-4 kali pakai pastu gantung dlm gobok je sbb tak tahan bila nek kencing...nk bukak mak oiii...berejam2...ehehe...

NM02 said...

pernah nak cuba tapi entah...

JIVEBUMZ said...

kelasss ko jah pakai PB hehehe

bagus tu kalo mekchu pakai bertambah rampinggg ler nampaknye hihi

Wati said...

Pheeewiiittttt.....great!!!!!

♥ Elin ♥ said...

PB nih yg leceh nyer nak pakai tuh kan..
nih baru pakai seminggu dah bgelat mals nak pakai.
so kena jaga pemakanan jer skg nih. ;)

::NureeN:: said...

klau x rajin x dpt la gini kan.. nureen pakai bengkung biasa ja.. heheh ;p

makdara TERdiva said...

dah beli, dah pakai..
pastu skrg dah tak pakai..
huhu

NeenaAnuar said...

memanggg PB terbukti keberkesanan nyer.. walaupunn gonjeng tak penah pakai.. tapi dah selalu dengar dan lihat sendiri member2 yg guna PB nie... hasil nya memang mantopp!!

I rasa2 cam nak beli skg.. tapi en. teman kata.. tunggu lepas bersalin nanti baru pakai.. skg kalau pakai takot pinggang terus patah! ahahaha..

QasehnyaRania said...

emmmm...lihat saje..masih slim lag..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...