@churalliya

Friday, October 21, 2011

Bahaya waktu lunch hari Jumaat

Hari Khamis lagi Geng Bas Sekolah mekchu ni sms ajak ngedate kat tesco waktu lunch hari Jumaat.. Geng Bas Sekolah (GBS) sebab sama-sama naik bas masa keje kat Putrajaya dulu.. sekarang 2-2 dah dapat pindah seremban :)

Dah lamaaaaaaa sangat tak keluar ngan GBS mekchu sorang tu.. banyak betul nak borak kalo jumpa dia.. tak de yang mendengar, 2-2 nak bercakap.. hahahaha... tipu!!

GBS mekchu ni tak suka diglamerkan kat sini.. makanya nak amek gambar dia pun sangat susah okeh.. nampak perut la, nampak gemok pendek laaa.. adoiiii, puas pujuk cakap nak letak watermark kat perut ngan muka.. tapi tetap tak nak..

Maka, ke tesco lah kami.. dan terus declare kedai feberet bila dibawa masuk ke Butik Nonie :)

kedai ni ngam-ngam kat area escalator.. tgk dari luar pun dah wahhhhhhhhhh... baaaanyak nye baju berbatu-batu..

mmg baju dia banyak stok yang plain, pas tu batu yang besar-besar tu.. penuh dada.. dan semua pun cantik..

mekchu hanya temankan GBS je nak carik baju kaler pepel.. nak cari baju pepel, nak cari baju pepel... sudahnya sendiri pun terjebak sama.. 

cemana la dalam byk2 baju bleh plak terjumpa baju ni kat celah bedah kedai tu.. 

Yang buatkan mekchu terus terjatuh hati sebab harga dia hanya RM89 sahaja.. baju yang lain-lain semua seratus ke atas. Dan batu kat leher tu sangat gojes.. ohhhhhh.... ini kalo tak beli memang malam nanti masuk dalam mimpi.. dan lagi satu, tak pernah ada lagi baju lengan yg grip macam tu.. selama ni rasa macam tak sesuai je kalo mekchu pakai lengan baju macam tu.. 

Dan.. GBS mekchu pun amek selai :) tak boleh la kawan dia ni nak cantik sikit.. hahahaha.. 

Masa nak amek gambar ni entah bape kali la dia pesan jgn nampak muka.. kalo nampak, putus kawan.. hahaha.. ok janji. dan terus campak kasut dan bengkokkan lutut supaya GBS nampak tinggi.. hihihihihi...

ini fitting room GBS ni.. terpaksa share sebab org dah ramai beratur nak fitting baju.. tp kitorang masih tak sudah2 lagi.. tu tengok atas lantai tu.. pitammmmmm....

GBS ni kaki shopping yang amat.. kat situ aje dia bleh beli 3 pasang baju.. dan 6 helai satin shawl.. pitammm lagi.. 

Mana baju pepel nya? Entah.

16 comments:

lydzar said...

mak aihhh GBS mekchu ni mmg orangkayakakishopping ye..seronoknya boleh shopping gaya mcmgitu hehe

si tuan putri kiUt said...

makk aiiiiii nt roboh lemarii kt umah tu camner? hehehe

cantik2... murah lak tu

Bitt (double IS) said...

perghhhhhhhhhhhhhh....pitam kalo bos yg baca...akakkakakakakakaka kalo saya yg beratur kat belakang tu...konpem saya ketukk kata kak bunyi siren la tak dengar ka?? akakkakakakaa

Lelaki Ini said...

wah...
seronoknya!!!

Mimy Hamid said...

mekchu sudah terjebak...yer hari jumaat amat bahaya bagi kaum pompuan....duit terbangggg

PUANSTOBERI said...

lamanya tak soping baju..
cea..tetiba. hahaha

POSH76 said...

bessnyer kalau dapat geng yang satu kepala cam gini

marinahunny said...

hhahaha dahsyat...!!

ratusiput said...

ahaha...ganas mekchu mcm2 baju terai kat lantai tu.i like...ehehe...tp mmg cntikla baju tu dan lagi dan lagi harganya sgt2 mantap.mmg meracun dlm tido la kalau tak bli...

chekpid said...

mmg pitam tgk baju bersepah atas lantai tu

♥MAMASYAZA♥ said...

mak aihhh kalo akak shopping camtu, en. abah yg akan pitam rasanya..hehehehe

e.l.i.z.@ said...

wahh murah gile rm89.....kelakar la GBS mekchu ni hihi

haah ek, mana bju pepel nya? beriya nk carik pepel, tgk kaler lain je bersepah kt lantai tu :P

Ya ALya said...

mekchu walaupun berkain batik n tshirt tetap ayu n cantik...perempuan melayu terakhir gitu.....

Nida said...

Amboi.. seronoknya bershopping sampai 3 pasang baju dibeli..hehe.

mummy_ayu said...

kan terjebak ..tershopping... :-)

mamyharraz said...

besttt dpt lunch hour lama. kami sini tetap satu jam nak buat apapun tak boleh T.T tskkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...