@churalliya

Friday, October 28, 2011

Dan Yang ke-4

Ingat lagi mekchu mintak tolong korang pilih kan baju yang mana satu.. Nak claim hadiah katanya.. mengikut statistik, ramai yang pilih baju shocking pink nih..

Sangat cantik kan.. tapi tak de saiz :(

Jadi, setelah berfikir berminggu-minggu lamanya, maka mekchu amek keputusan untuk pilih baju ini...

Tak tahu lah kenapa pink itu singgah di hati :) mebbe sebab 2 pasang sebelum ni dah kaler hitam.. walau apa pun, hitam tetap sentiasa menawan..

Cakap je nak baju pink ni, terus tinie pos dan terus sampai opis dan esok tu terus pakai..

 Dah selamat pakai pun... tak meyempat kan...

Baju pink tu adalah kurung creepe daripada Matase Sutera.. Bila pakai kan, terasa selesaaaaa yang tersangat selesa.. lebih selesa dari berkemban tau.. bahu terletak, material sejuk.. ishhhhh, suka sangat lah...

Pakai gi wedding weekend lepas.. Gambar lek-lok nan-hado.. nasib ada sekeping depan cermin nih..

Ehhh... ada lagi sorang pemenang yang mekchu tak umumkan erkkk.. tungguuu kejapppppppppp (sambil ketap bibir) je lagi..

14 comments:

InaAchik said...

CANTIK!!!!!!!!
terserlah ayumu...

amirah said...

eeee...cantiknyaaa..seriesli cantik

ratusiput said...

yeh!yeh!mekchu pilih yg ratu jugak suka aritu...ehehe...cantik ar mekchu..terserlah kelembutan disitu...

shahdiana said...

cun..salam perkenalan...jom tukar-tukar link...dah follow blog ni...

Ya ALya said...

mekchu ni kan,pakai apa pun lawa....

SYANI said...

Mekchu pakai apa² pun nampak cantik..

Mimy Hamid said...

ok gak ni beb...yg penting FREE dari matase sutera ...

Bitt (double IS) said...

perghh memang la cantekkk mengillakkkk....kalo dapat color terang tu mesti lagi syokk kannn

Nad @ MamaZakwan said...

canteknye....!
saiz utk yg peknen ade ke ek?
hehehe ^_~

mama tisya said...

PINK CANTIK

♥ Elin ♥ said...

color nyer pun soft..luv it!

ch@ said...

mekchu pakai saiz apa? nk pinjam. hahahaha, laaa ni bdn sdh men'chubby' siap diet lps pantang.

Nini D.. said...

bila tengok org lain pakai kaler pink...cun,comei,ayu aje..

cuba diri sendiri pakai....terasa cam seluruh kulit hitam!!!!
tu sebab den anti-pink!!

PUANSTOBERI said...

oke. Ai jeles. Ai pun nak juga satu. hiksss :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...