@churalliya

Monday, October 31, 2011

Sorang kat Eagle Ranch, sorang kat stadium

Sabtu lepas ada mini gathering opismate kat Eagle Ranch, PD.. mini je sebab tak semua yang dapat join.. antara sebab utama ramai yang tak dapat join sebab nak gi tengok final bola malam tuh.. tidak terkecuali papa-jit..

Nak wat cane.. tak kan nak cancel pulak mini gathering tu kan.. mekchu tetap datang atas tanda sokongan yang teramat padu.. berdua-dua-an je ngan mi-cah..

Bila dah bawak budak kecik ni, paham-paham je lah.. tak banyak aktiviti boleh join.. tengok tang jauh je la.. orang dah start tressure hunt, kitorang baru sampai.. orang start sukaneka, dia baru nak tido.. orang dah habis sukaneka, baru hegeh nak bangun..

So, create aktiviti sendiri sajork.. ni gambar kat camera sendiri.. camera opis belum sempat copy lagi..

seorang kakak bersama adik kesayangannya.. ahaks...

mi-cah nak naik kereta kuda.. masa ni orang lain tgh tressure hunt

senyap je dia atas keta kuda tu.. rupanya dia takutkan 'thamby' yang bawak keta kuda tuh.. hahaha.. 

Eagle ranch ni memang cantik... ni kat pool yang dah boleh main lumba-lumba berenang..

stop it mama.. hahaha.. jgn durhaka.. 

jakuzzi pool.. mi-cah dikelilingi dayang.. sonang kojo omak ehhh...

ni pulak kat bilik.. 

suka sebab lain daripada lain.. jenis bandwagon..

Dan ketika itu, papa-jit sedang berhoya-hoya kat stadium shah alam sana..

 
 

Dan malamnya ada dinner ala koboi.. kali ni dinner tanpa karaoke atau alunan muzik jazz. sebaliknya makan sambil tercekik sebab orang dok jerit2 tengok bola..

topi tu kat bilik aje dia nak pakai.. kat bawah sana dia malew....

sepatutnya kami bersatu sebagai keluarga koboi pada malam hari tu.. tapi nak buat macam mana kan.. apa yang ada je lah... muka papa-jit merah sebab pantulan dari warna t-shirt yang dia pakai tu.. 

Tahniah kepada team N9.. tahniah kepada kembar terhangat di pasaran.. ehem ehem.. dan nak ucap tahniah jugak kepada diri sendiri sebab berjaya mengawal anak ke mini gathering tanpa suami disisi :)

15 comments:

mama tisya said...

part swimming pool paling suka...leh swim2...tahniah utk n9

Alycia said...

haha.. den dh kato.. ghuso mesti monang... hobennnnn...


eh, stail la topi ala2 koboi tu ;)

eisyaawie said...

betoi laaa... kamu dua beranak nie cam adik kakak jer....

Nini D.. said...

tahniah mekchu!!...eh silap,..tahniah hoben jang hoben..!!

PUANSTOBERI said...

da lama tgk pasal Eagle Ranch ni, tp tak ter pegi. Tp pool dia bes banget tu *bajet cam pandai swimming ja. Huhu*

sha a.s said...

tahniah mekchu! ehehehe

amiey lee said...

hee cantik plak eagle ranch tu

amirah said...

eagle ranch ni best ke pool dia mekchu? terasa mcm nak pergila

syawalsimpsons said...

giler terbaekkk 2 in 1 citer ni...siap macam pembaca berita pulak...kikikiki...suke3..

time N9 monang...den teregat kat mekchu je...mesti melompat yiba yibaa punyo

Mimy Hamid said...

hari yang sama ku ke PD gak mekchu tapi lain tempat...kita pegi ILHAM...agaknya sebab kami ke PD ..tganu kalah huhuhu...tensi jek encik awak jejak n9..hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah org nogori.. =)

mekchu,
rate kat eagle ranch yg u stay tu wape pernite aa?
tingin nk pi sana gak rr...

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh best arrrrr dpt bilik cam bandwagon tu, lain dari yg lain

Pepel BoNda AmaNi said...

dulu masa keja dekat N9...penah co lama buat team building kat eagle range tue....bilik dia memang best kan..lain dari yang lain....

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah sbb berjaya mengawal micah sengsorang! :)

p/s : tak berat ke mekchu dukung2 micah tu? ;)

NeenaAnuar said...

wah.. comel lah bilik kat resort tuu.. btw tahniah mekchu atas kejayaan kamo.. dan tahniah jugak buat org negori! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...