@churalliya

Thursday, October 27, 2011

Teatime with Chatime

Bila baca kawan2 blogger buat gathering, teringin sangat nak join.. walau pun tahu nanti kalau jumpa malu-malu nak berborak dan membelek bekberi yang lebih.. tak kira lah kan.. nak merasa gathering, sekali pun jadik la...

Sama jugak, teringin nak join event Nuffnang (bukan event yg besar2 tu (tidak layak), cukup setakat event minum petang bersama)

Tapi apa kan daya, jarak yang menjadi penghalang... bila part macam ni terasa sungguh tak best tinggal kat seremban.. banyaknya yang tertinggal..

Tapi part pegi keje 10 minit pun dah sampai, itu memang best..

Date: 5 November 2011
Time: 3.00pm – 5.00pm
Venue: Chatime @ Eat Food village, Publika, Solaris Dutamas

Kalau korang free, sila lah register di Nuffnang untuk Teatime with Chatime..



Best kan sambil minum-minum, sambil chit-chat.. alahai, sejak ada anak dan sejak pindah seremban ni dah lama tak dapat peluang gitu..

Bila cakap pasal event NN dan ulang alik seremban-kl ni, terus teringat kat kak jem.. hai kak jem, apa khabar? (ngengades nak tanya kabar kat sini kan) Sekarang, dia memang layak digelar puan badang :)

3 comments:

Eri-chan said...

mcm best. tapi betul bila ada gathering mulala malu2 kucen nak borak. kat blog pandai pulak menepek komen2..hahaha

Bitt (double IS) said...

mekchu pegi ka??? kalo pigi bbm kite erk..akekekkekeke (kena refer schedule yg tak habis2 ni dulu) akekkeke

Pepel BoNda AmaNi said...

jom kita daftar sama2 maw ka????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...