@churalliya

Friday, December 2, 2011

Berita baik bagi penggemar Tupperware

(Entry berpelekat kuat selama 48 jam)

Saya penggemar Tupperware.. Penggemar dulu, belum jadi penggila lagik :) Belum tinggal betul-betul kat rumah sendiri pun dah mula membuat stok Tupperware, kalo dah tinggal betul-betul nanti konpem party Tupperware :)

Berita baik buat penggemar dan penggila Tupperware. Buat julung-julung kalinya kita akan jumpa dengan promosi haibat ini. Pasang mata untuk membaca dan pasang telinga untuk mendengar.. Konon-konon mekchu tengah baca style pembaca berita Buletin Utama..

Promosi khas untuk 2 set di bawah ini. Gambar untuk setiap set di sebelah bawah. 

SET A :
1 unit of Rectangular Shelf Saver 2L RM33.70 - untuk kegunaan didalam peti sejuk
1 unit of Large Square Round 2L RM22.30 - untuk kegunaan didalam peti sejuk, simpan sayuran contohnya
1 set of Go Gren Lunch Set RM60.00 - tapau set untuk kegunaan anak, suami atau anak-anak
1 unit of One Touch Medium Topper 1.4 L RM23.90 - untuk simpan makanan yang perlu kedap udara seperti gula, biskut
1 unit of Fold-to-go RM19.90 - nampak kecil, tetapi banyak boleh diisi didalamnya
 TOTAL : RM159.80 AFTER LESS 40% RM95.88 

SET B :
1 unit of Prosperity Saver 8.7L RM86.70 - sesuai bawa untuk berkelah
4 unit of Eco Bottle 500ml RM64.80 - peneman penghilang dahaga
TOTAL RM151.50 AFTER LESS 40% RM90.90 

Penggunaan bekas plastik daripada Tupperware Brands ini boleh menyelamatkan alam sekitar kita selain menjauhi kita daripada penyakit berbahaya. Contohnya bekas air minuman Eco Bottle lebih selamat digunakan berbanding dengan botol air pakai buang yang hanya selamat jika digunakan sekali sahaja. Warna Eco Bottle yang memikat membuatkan kita boleh menukarnya setiap hari tanpa berasa jemu.

Haibat kan.. Rege semua RM150++, tapi kalau beli dari blog mekchu korang bleh dapat dengan harga RM90.00 sahaja.. Senang je, korang komen je kat sini dan terus layak untuk mendapat harga istimewa itu.. Mudah kan..

Kalau korang nak tahu kan, tupperware daripada Tupperware Brands ni ada lifetime warranty. Members Price less 20%-25% tertakluk kepada tahap keahlian kita. Tapi kali ini sangat special sebab ada clearance price. Stok adalah sangat limited based on first come first serve basic.

Pembelian boleh dibuat melalui e-mel di alamat tupperware3099@gmail.com. Hanya pembaca blog kuning oren ini sahaja yang boleh mendapat harga istimewa RM90.00 untuk pembelian mana-mana set di atas.

Juga boleh melihat promosi dan produk yang terkini yang lain di sini http://tupperware3099.blogspot.com/


Ingat tau, sekiranya berminat sila tinggalkan komen beserta e-mel anda di sini. Dan selepas siap komen, sila e-melkan pilihan anda di tupperware3099@gmail.com dan jangan lupa seru nama mekchu 3x dalam e-mel tu :)

Siapa cepat, dia untung..

16 comments:

POSH76 said...

peminat tegar tupperware gak..pntang ada offer!!!

Mimy Hamid said...

samala jugakpengguna tupperware bukan penggila tupperware..hihihi aku beli kat bawah opis aku aje..selalu buat clearance...tu malas turun kang terjebak

amirah said...

nasibbb bukan penggila tupperware..sebab blom pindh rumah baru lagi..kita minat tipuware je skrng ni...hihi

QASEHNYA RANIA said...

saya juga ....hhheeee

*SiRibenMerah said...

dekat bawah ofis neh pon ada kakak tuh letak meja buh barang2 tupperware neh.. hehehe..

ai tunggu umah sendiri nnt i beli laaa..

*alasannnn*

eB ezrin said...

set B tuh. i lioke :)

Alin Marlini said...

Mekchu sama dengan Alin..suker kumpul Tupperware sampai hubby cakap..beli mahal2 takkan buat perhiasan jek. Bukanper..suker tgk kaler dia yg warna warni tu..sejuk mata memandang

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tupperware lebih bagus bekas dye.. sb tak masuk angin n kemas je.. nak tukar barang rosak pun blh

Alycia said...

peminat taperware gakk..

Dee said...

dulu ada tupperware botol air kuning tu..mimi bwk gi sekolah..lebur..hilang...mamanya nanes..hahaha..

ratusiput said...

uishhh ye ke mekchu?mmg berbaloi tu.ratu mmg mengidam sangat set B tu...dah lama usha biasa rega tong tu je sbelum less members rm90 something kalau tak salah.jap nak seru nama mekchu 33 kali...ehehe...

Nida said...

Wah.... menarik. Ni kena buat kertas kerja serahkan pada cik hubby. Harap-harap lulus...:)

marinahunny said...

mekchu nak set B!

saya dh email dah tp xde alasan lg..huhu ada stok lg x?

Bitt (double IS) said...

adehh nak beli tempat bawang tu pon tak beli2 lagik...heehhehe

eizar zar said...

Ok. Ada sesiapa nak beli tupperware klik link nie http://kedaituperwaresya.blogspot.com
(pembayaran mudah)jom klik.

eizar zar said...

Ok. Ada tak sesiapan nak beli produk tupperware sila klik link nie http://kedaitupperwaresaya.blogspot.com
Pembayaran mudah disediakan.
TQ tuan blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...