@churalliya

Thursday, December 22, 2011

Bersama henbeg baru dia

Baru balik miting ISMS kat NRE.. Selagi tak dapat pensijilan, selagi tu lah kisah ISMS akan berlegar-legar kat dalam blog ni.. isshhh macam bela hantu raya pulak #tentangdhia

Kelmarin, semalam, minggu lepas, minggu lepas-lepas papa-jit ada miting kat NRE (opis pertama dia).. hari ni bila mekchu ada miting kat sana, dia tak miting pulak.. tak pe.. tak pe.. nasib naik keta pejabat je tadi.. sambil miting, makan.. lepas miting pun makan.. kenyang perut sukahati..

Sepatutnya ada lawatan NRE the Forest (hutan dalam bangunan) tapi hujan la pulekkkk..

 

baju batik cotton.. batik pun ada cotton tau.. selesaaaa.. ehemmmm ehemmmm... nampak ke beg baru tu? saje je kabur2..

Syok gile tido kat dalam keta tadi.. bangun2 je terus segar bugar :)

Ehhh SBPA ditangguhkan erk? Baru je order kereta baru semalam.. terpaksa lah mekchu cancel order macam ni.. 

10 comments:

Alycia said...

sory.. xdpt nk muah2.. amboi, menayang beg baru..

MaMa CyDa said...

wahhh ... berseri2 henbeg baru tuh hikhikhikhik

sbpa tangguh ker? alaaaa baru jek sengih smpi tinger sbb leh dpt gaji lebih sket dr hubby. skali tangguh daaaaa hukhukhuk punah harapan

littlehumblelynn said...

giler aaahhh...sign SBPA..leh beli keta baru..

takper..gaji naik few $$$
bolehler cari keta lain kan..

amirah said...

kejap je tangguh..takyah cancel pun takpe.. : )

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

ooo, Sy selalu ke NRE, sbb kementerian berkhidmat ngan kementerian itu..

CaDLyNN said...

beg baru yg rembat kt jusco sale ritu ek? :p

Bitt (double IS) said...

perghhh baju batik cotton tu dah mcm baju kelawa jekk..akkekekekkee tambah2 kena aircond nasib baik tak bertapuk air liur basikkk...cabooottttt

Mimy Hamid said...

samar samar la beg baru ko tu ..bg jelas la

Ila Ramliey said...

lahai... mekchu gi NRE ke?? pesal tak bgtau..kalo tak ler cik ila bawak jalan2.. ahahaha. Opps, lupa plak..time tu ila kat Penang daa.. hehe. Takpe, lenkali nk dtg NRE, roger okeh,,,

Emmy said...

entah nya...opis emmy depan nre je...anyway...nak tanya...batik cotton tu beli katner ek? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...