@churalliya

Wednesday, December 28, 2011

Gigitan Cinta Monyet

Ada pulak tertinggal lagi satu entry kat draf :)

Nak balik dari Monkey Island hari tu.. Boat penuh dan papa-jit berdiri sajork.. Mula2 mi-cah tak perasan papa dia berdiri.. Mekchu ni punya lah cuak sbb boat tu mmg tak de safety.. Kalau hembus je dah boleh terjatuh dalam air tu kot.. 

Memang pegang mi-cah erat-erat.. takut sangat kalau dia turun kat bawah tu dan main lari-lari kat situ.. Bukan boleh percaya sangat budak kecik tu..

 ni dia tak perasan lagi papa dia berdiri..

 opsss.. dah nampak papa dia berdiri di situ.. dan dia pun mula dah turun nak pegi kat tepi tu

Seriau ok.. buatnya dia berlari dan terlangsung ke dalam air.. adoiiii... atau pun dia main lompat2 pas tu tergelincir masuk dalam air.. gedebushhhhhh.... macam2 boleh jadi oooo...

Mekchu marah dia. Cubaan angkat dia semula kat atas kerusi.. mengamuk gile dia time tu.. meronta-ronta nak pegi kat papa dia jugak.. mekchu pegang dia kuat2..

Dia tak kira, dia nak pegi jugak.. Mekchu pegang dia sedaya upaya.. Terus dia meronta-ronta tapi tak berjaya lepaskan diri.. Sampai perlu menggunakan senjata gigitan untuk melepaskan diri.. gigitan yang terrramatttttt sakit.. 

 gigitan ~ senjata mi-cah yang tiada tandingan..

 terus pasrah dan kali ni terpaksa ikut kehendak dia..

Dia kalau nak, memang nak jugak.. Jangan cobak nak halang, kelak buruk padahnya..

Ohhh anak :'(

12 comments:

my_irina said...

alololo najmi~cian momi tau!!!

Alycia said...

ohhh.. samelah mcm adam jgk.. kalau nk tu, nk jgk..

Nini D.. said...

wooo...sakit tuh...
kompem air mata mekchu bergenang tahan sakit

amirah said...

hihi..bahayanya senjata mi cah ni

fiza said...

Ouchhhh...sian mama mi-cah kena gigit.

puan nina said...

tsk..aiyooo..ni lah gigitan smp berdarah tu ye..huhu mesti sakittt

syawalsimpsons said...

ala cian kena gigitan cinta sama mi cah

Bitt (double IS) said...

alololo siannya mekchu...i tot u kena geget dengan monyet kat situ tadi...nasib baik taukk dgn mi-cah jek kalau tak mesti tak pasal2 kena jep...akekekekkee

mi-cahh jgn noty2...nanti aunty geget nanti...hehehe

CaDLyNN said...

mak ai...mesti die sepenuh hati gigit mekchu...siannye mekchu..

mama maman said...

aduhai.. tak cayang mama la micah nih.. cian mama dia.. hhheee.. anak gitu la kannn =)

Mimy Hamid said...

ouchhhhhhhh gigitan cinta tu mama nya oi...hehehe..

QASEHNYA RANIA said...

waduh..sakitnya ..su terasa la mekchu... huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...